8 år siden

4 fødselsdage

I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
4 år siden
Luftforandring.
Neola
5 måneder, 22 dage siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
5 år siden
Eksamen
RachelBlack
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
6 år siden
Hjemme igen..

føler mig helt mat efter de sidste dage fredag formiddag havde jeg besøg af skorstensfejeren ved skovhuset spurgte om han kendte Pandekagekomfuret (som jeg beskrev i dagbog 5 august) og det gjorde han da en "spareheks" som kom fra tyskland under krigen under krigen manglede man gas til komfuret. ja så satte man en "spareheks" op åbnede vinduet og satte skorsten gennem det åbne vindue så kunne familien igen lave mad på brændekomfur med ringe.

Fredag eftermiddagen gav jeg mig til at kigge på indkørsel til skovhuset, efter der er kommet grus på vejen er den blevet lidt rigelig høj i forhold til min indkørsel og da jeg trak campingvognen op sidst ja da kunne den ikke holde bunden fri. så har fyldt på og lagt fliser om og på andre dele lagt græstørv som jeg håber kan vokse videre og bære bilen hel ud og ind.

Derefter dobbelt fødselsdags fest i det Vendsyssel hvor min lillebror som sædvanligt tryllede i kuglegrillen. kørte min mor hjem og hjemad hvor vi landede ved 02 tiden her i vejle..

idag igen dobbelt fødselsdag i Sønderjylland de blev rigtig glad ved hængekøjen vi bestilte på nettet. heldigt den nåede frem og bragte stor lykke. nu er vi hvis bare trætte.

godt der er en fridag imorgen inden
GISP jeg skal arbejde mandag;;;

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4 fødselsdage er publiceret 17/08-2013 22:36 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.