21 år siden

Bryllup i U.S

Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Jeg er blevet inviteret til et oktober bryllup i U.S. af nogle venner. Jeg vil meget gerne med, men, men, men brylluppet er inde i semesteret og jeg kan ikke bare rive en uge ud af kalenderen ;-( Jeg har overvejet om jeg mon skulle tage derover fredag morgen og hjem igen søndag aften, men 20 timer i fly, jetlag, og de ting der skal ses (kun absolut nødvendige attraktioner...) bliver det for meget af det gode - så jeg tænker, og tænker på en snedig plan, så det hele vil gå op i en højere enhed :-)
Den store vuf er ved at være klar til et dressur-konkurrence-hold da han er blevet god til fremadsending, feltsøg m.m. Så målet om at få ham op i dressur-eliten, ligger ikke længere helt så langt ude i horisonten :-) Men han er også rigtig god, ufattelig lærenem og rigtig glad for træningen (ellers kunne det heller ikke lade sig gøre).

Nu vil jeg slutte. Radiatormanden kommer snart (jeg skal have udskiftet en radiator i stuen, som er bleve utæt) og jeg tror lige jeg vil snuppe et bad til (det er ikke nemt, ikke at blive svedt i det her vejr:-))

P.S. Så speedway i lørdags....egentlig o.k, men jeg havde dog håbet på lidt på at Danmark havde haft de muligheder Sverige havde - men, en sjov, god oplevelse.

Dicte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup i U.S er publiceret 11/08-2003 12:42 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.