10 år siden

Natligt mareridt

Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
GNA
HamDenKorte
17 dage siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
I den gamle seng, lå jeg altid med hovedet i fodenden pga. mine søvnproblemer! Det lyder mærkeligt, men sådan var det. På den måde kunne jeg i raskløse timer, ligge og se fjernsyn uden at få ondt i nakken, som nemt kunne ske, hvis jeg skulle have hævet hovedet med puder i den anden ende! Når søvnen endelig overmandede mig, så var det ikke noget problem mht. hvad de sendte. Min søvn var vigtigere end en film eller dokumentar etc. Lå ofte også bare lyttede, og dannede mine egne billeder på nethinden! Jeg ender som regel med at sove på maven-hvilket jeg stort set har gjort siden min sidste graviditet. Det er så blevet et STORT problem i den nye seng, da jeg har lovet Claus at ligge i den anden ende! I fodenden kunne jeg dreje til højere om natten-hvilket jeg ikke viste at jeg gjort så tit! Det ved jeg nu? Tror at jeg er faldet ud af den nye seng 5-6 gange pga. dette. Vil prøve at lægge mig i den anden side i nat, og håbe at det hjælper. Det værste der kan ske-hvis man kan være så fræk, er at jeg ender overe ved Claus!

Det var meningen, at jeg ville have holdt noget tamtam i forbindelse med min 20 års jubilæum i August, men der var så meget andet! Nu har jeg inviteret til den 12/10, og jeg gælder mig faktisk helt vild! Hvis alle kommer, bliver vi 20 personer! Må på lånemarkedet mht. stole, men det går nok. Jeg er så småt begyndt at fantasere om borddækningen, som skal have efteråret som emne! Kan godt lide at være lidt kreativ!

Fysioterapeuten var noget overrasket over at jeg ikke er fysisk stærkere, end jeg er! 20 år med automatgear, en kørestol eller rollator i ny og næ, bliver man ikke ligefrem i form af. Skal derned i morgen igen...

Har til min store overraskelse fået et bekymringsopkald fra Michelles kæreste. Det er noget rigtig træls noget, men mere om det en anden dag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Natligt mareridt er publiceret 02/10-2013 22:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.