70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg har lige snakket med en fra uddannelsen, omkring afholdelse af praktik, - om det kan bliver på den skole, jeg allerede arbejder. - Jeg gav ham den anbefaling jeg havde fået fra skolen, og sagde hvad de havde sagt...at de godt vil have mig derud i praktik perioderne. - Heh, det var tider,..var fedt at blive inviteret ud af vice dengang...

Så har jeg vist også fået bestået mærkerne i Pc teknik og informations teknologi. - og jeg fik afleveret bogen til matematik, - dog skal jeg have en test der fredag, - som jeg regner med går dårligt..men det regner jeg jo med i alle fag. - Hey det er bedre at forvente nederlag, og få succes, end at tro på sejren og få nederlaget.

Alligevel sidder jeg og høre Gollums sang, - for med den anden hånd kan jeg se det negative, - det sorte, se at der ikke findes nogen venner, at kærligheden aldrig bliver til noget..og det eneste jeg nogen sinde kan håbe på, er et liv i total ensomhed...fortabt.

00:38 , - sidder her i min stol, - det virker som om nogen tramper på mit gulv bag mig, - men der er ingen, - min energi er på vej op, vreden er på vej frem i mig igen...af en eller anden årsag..

Jeg har bestilt en ny trøje, - denne gang ikke en T-shirt. - Røde engle vinger på ryggen, - fronten er et hvidt kranium. - aaaaaaaaaaaargh, - mit budskab til folk. Hey, gav lige min lærer igen, - ja, jeg ser ikke for køn ud, - but it could be worse........i could be bald! -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bestået er publiceret 22/10-2013 13:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.