Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
5 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
9 år siden
Hey dagbog, - Jeg har lige snakket med en fra uddannelsen, omkring afholdelse af praktik, - om det kan bliver på den skole, jeg allerede arbejder. - Jeg gav ham den anbefaling jeg havde fået fra skolen, og sagde hvad de havde sagt...at de godt vil have mig derud i praktik perioderne. - Heh, det var tider,..var fedt at blive inviteret ud af vice dengang...

Så har jeg vist også fået bestået mærkerne i Pc teknik og informations teknologi. - og jeg fik afleveret bogen til matematik, - dog skal jeg have en test der fredag, - som jeg regner med går dårligt..men det regner jeg jo med i alle fag. - Hey det er bedre at forvente nederlag, og få succes, end at tro på sejren og få nederlaget.

Alligevel sidder jeg og høre Gollums sang, - for med den anden hånd kan jeg se det negative, - det sorte, se at der ikke findes nogen venner, at kærligheden aldrig bliver til noget..og det eneste jeg nogen sinde kan håbe på, er et liv i total ensomhed...fortabt.

00:38 , - sidder her i min stol, - det virker som om nogen tramper på mit gulv bag mig, - men der er ingen, - min energi er på vej op, vreden er på vej frem i mig igen...af en eller anden årsag..

Jeg har bestilt en ny trøje, - denne gang ikke en T-shirt. - Røde engle vinger på ryggen, - fronten er et hvidt kranium. - aaaaaaaaaaaargh, - mit budskab til folk. Hey, gav lige min lærer igen, - ja, jeg ser ikke for køn ud, - but it could be worse........i could be bald! -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bestået er publiceret 22/10-2013 13:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.