En mission i livet
Salomon
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Hey dagbog, - på vej i toget i dag, - kom jeg til at tænke over, hvad jeg ville skrive, - og for nogle få sekunder mistede jeg masken, - men det lykkes mig at genoprette den, før det var for sent.. så det ikke kunne ses på mig yderligere.

så fik jeg ringet til viceværten, - og lavet en aftale med ham. - de skal se efter fejl og mangler.

så var der lidt matematik test, - men ikke noget vi skulle aflevere. Det gik ok, nåede ligeså langt som de andre næsten. - i forhold til de dygtigste til matematik.

hjemad havde jeg cyklen med i toget, - den skal laves, - gummiet ved dækkede er ved at gå helt i opløsning..en DsB dame sagde noget, til mig da jeg steg ud af toget..ubehøvlet tone, - og jeg var lige ved miste min rolighed, - og fortælle hende, at hun ikke skulle tale til mig i den tone, - og at jeg godt vidste det hun sagde, - men var ved ikke at nå toget, så jeg måtte skynde mig ind med min cykel.. - og der var jo helt tomt der alligevel, så hvad var skaden? sådan er nogle desværre..

en fra kommunen skrev til mig, at nu måtte jeg endelig huske at sende min lønseddel , - sikkert et forsøg på at være flink, - men jeg hader når folk tror, noget om mig, - som ikke passer...også smider deres lort op i næsen på mig..Jeg glemmer det ikke, - ok!

18:21 - puha, jeg kan mærke at jeg er ved at miste kontrollen, - jeg prøver at presse det tilbage ind i øjnene..De sidste par uger eller mere har været værre end før..Jeg tænker på det konstant...og det æder mig fuldstændig op..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget masken er publiceret 25/10-2013 14:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.