Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Blæsten og nuet
Bjørn Langki...
2 måneder, 20 dage siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
2 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Jeg er her for at skrive
Bjørn Langki...
2 måneder, 3 dage siden
Hej dagbog, - jeg har konstateret en ændring hos mig, - Jeg plejer at have kontrol over mine følelser,..men i den seneste tid, har mine sande følelser været tæt på at komme i udbrud, - I toget for nogle dage siden, i dag i skolen midt i undervisningen, - tanken kom, - og det er som om mit gummi ansigt er ved at krakelere, - men jeg får dækket hullet, - og redet den inden et sammenbrud.

Hende fra jobcenteret, som jeg viste hvor dybt kanin hullet er, - skrev i dag og spurgte, hvordan jeg havde det, - og omkring en app til ipaden, - jeg tvivler lidt på at hun var interreseret i appen ,- men det var en måde at få kontakt på , - at sige at hun er der. Jeg kan selvfølgelig tage fejl, - jeg skrev til hende, - at jeg havde tænkt på hende, og håbede hun havde det godt, - men at jeg ikke ville belaste hende.. efterfulgt at svaret på app spørgsmålet...you figure it out..

Jeg læste på en side, at folk der kender sandheden, kan få det dårligt, og at dømme efter hendes følelser, kan hun ikke håndtere det korrekte svar på spørgsmålet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ændret er publiceret 30/10-2013 18:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.