Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
1 år, 2 måneder siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Israel
Salomon
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
6 år siden
Hej med jer!
vintergækken
9 år siden
Vågnede ved lyden af en voldsom opkast i sengen fra Hubert. Det sker ikke så tit at jeg ligefrem springer ud af sengen, men det gjorde jeg der! Både sengetøj og dyner har været en tur igennem vaskemaskinen. Han har været lidt stille, men virker hertil aften at have det bedre!

Mindstemanden kom hjem i tirsdags. Han har ellers opholdt sig meget ude ved nogen kammarter i de sidste 3 uger, men havde noget han ville fortælle os! Ex kærsten er 10 uger henne, og hun havde indtil i går til at beslutte om hun ville beholde den! Spurte ind til hans holdning til det, han svarrede "hvis hun vælger at få barnet, så flytter jeg tilbage til KBH for at støtte hende." Han var meget raskløs, og havde det svært! Sidst på aften skrev hun, at hun valgte en abort. Han tog efterfølgende i byen sammen med en kammart, for at drikke "gravøl" som han kaldte det! Han har ikke været herhjemme siden, så jeg ved ikke hvordan hans reaktion ellers er! Måske er det godt nok at hun vælger at få den fjernet, idet at de ikke er sammen mere! Det er en utrolig svær beslutning, og tror også at hun har været hele følelsesregisteret igennem. Oveni har han fået svar på scanningen, der viste at han har en diskusprolaps! Afventer en opfølgningssamtale på sygehuset!

Da jeg var sammen med Michelle den anden dag, aftalte vi, at jeg skulle komme ned og hjælpe hende med at gøre rent i dag. Hun er blevet bevilliget 2x1.5 times ugentlig hjælp og støtte i hverdagen, og første gang er i morgen fredag. Har prøvet at kontakte hende dagen igennem, men intet svar. Tror at hun har svært ved at skulle overskue det, men det kunne have været rart hvis hun havde sagt fra! Håber at jeg fanger hende en af dagende, for at høre hvordan det går. Jeg er inderlig bekymret for hende...

Futte smutter ned til sydens sol jul og nytår igennem. Dvs. at der bare skal køres igennem herfra og til dagen før jeg skal på sygehuset. Claus om dagen, og jeg aften og nat.

Nu er det i hvert fald nat nat til mig, og hundene ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brat opvågning er publiceret 19/12-2013 22:06 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.