10 år siden

Udmattet

Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Måtte i morges stå op før fanden fik sko på-hvilket i mit univers er midt om natten! Skulle til læge i akuttiden og bestille et halv apotek! Kørte ind på en tank og købte rundstykker på vejen hjem, som Claus og jeg hyggede os med til en optaget CSI. Kørte omkring middag ind på kommunen med en toldattest der skulle have en underskrift og et stempel mht. den nye bil. Ud til Mercedes med denne, samt kopi af min bevilling! Derefter på apoteket med en mindre formue!

Har via sms haft kontakt med Michelle de sidste par dage. Hun har givet udtryk for, at hun ikke magter hendes hund mere, og har svært ved at forlade hendes lejlighed! Fik hende overtalt til at tage med ud og handle i dag. Det er allerede sidst på måneden for hende økonomisk, så selvfølgelig betalte jeg! Grundet hendes misbrugsproblemer giver jeg hende aldrig penge, så hellere mad! Man alt i alt var det dejlig at være sammen med hende. Håber ikke at hun falder tilbage til hendes "jeg hader dig, og ønsker dig død." Det gør så forbandet ondt når det er misbruget der taler! Hun er jordens sødeste og dejligste pige når hun er clean, men en bitch når hun er påvirket!

Min dag har været meget præget af træthed og udmattelse. Nok fordi at jeg til dels var tidlig oppe, men også at jeg har været ops på Michelle. Det kræver alt sammen.


Ps. Jeg har fået et kram af julemanden ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udmattet er publiceret 16/12-2013 20:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.