skulderklap
Jette Peters...
6 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
4 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
7 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 1 dag siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
savføre
Peter
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Hej dagbog, - Jeg så den genudsendelse med overvågning af nettet osv, - hvilket bestemt er tragisk, i sær i lande der ikke har ytringsfrihed. For mig, tænker jeg det jeg plejer at gøre, - misinformation og illlusion, -or what i call, slight of hand, - while you watch, you dont! - og vær aldrig den dumme skurk, ved at fortælle planer, der ikke skal stoppes.

Ligesom min manøvre igår i battlefield 4, - jeg vidste, at der ville side en oppe for enden af elevatoren, med en bombe klar til at springe på mig, - derfor gik jeg ind i elevatoren, satte den igang, men skyndte mig ud, inden jeg kom med op..det gjorde jeg nogle gange, - jeg vidste at det ville irretere, men at manden nok ikke ville kigge væk tilsidst, ved mine "falske alarmer" - fælden var der derfor stadig, - men nu som 3 gang, satte jeg mit sprængstof ind i elevatoren..ligesom han havde gjort..og lod den køre op alene igen..trykkede på knappen..og BOOOM, - Fjenden var død.

kan du se hvad der skete? - det er som det klasiske Spy Vs Spy spil, - imens han var igang med at plotte en omgang syre over døren, - lavede jeg en aflednings manøvre, der endte med, at han selv faldt i den..for hver gang elevatoren åbner, er der en advarende lyd, der gør opmærksom på, at dørene åbner..og sniperne der altid står på taget bliver nervøse over at høre den lyd, - for de kan jo hurtigt blive nakket med ryggen til..lyden jeg lavede ved at sende den op nogle gange, var ikke for at få dem væk..men for at fiske..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget taktik er publiceret 08/01-2014 15:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.