Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
klokken ringede 10 minutter over 6, - jeg havde ikke lyst til at stå op, imens tankerne drømte om at kunne få lov til bare at forblive i drømmeland. Desværre er jeg født med et over-jeg der konsekvent siger "get up you SOB" så må id'ed vinde på andre fronter.

Jeg slæbte mig op, gjorde mig hurtig færdig, og slæbte mig igen af sted. Lysten er væk, og jeg var tæt på at bryde sammen i gråd. Tænkte på min plan, tiden nærmer sig, som en kode der maskinelt brydes ciffer for ciffer for at efterlade en mindre ubekendt plads. hvert ord, sætning og mening er prøvet efter, - sandheden står lysende klar, og mangler kun endeligt at tage form.

Spørgsmålene som altid er der i klassen, var i sin form til at gabe over. Jeg ønskede mig nye, spurgte efter dem. - mange kunne stadig ikke de andre fik jeg at vide. - tænkte jeg også hellere måtte spørge om, hvor TTL hørte til, - det var der ikke blevet snakket om, og dem der sover og spiller vidste ikke hvad TTL var.

TTL betyder "Time To Live" - og handler om, hvornår en pakke der køre igennem internettet, skal droppes, -hvis modtageren ikke findes. Det er for, at nettet ikke skal overbelastes, med alt hvad der sendes ud.

Questions, - Life is one.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget i dag er publiceret 06/01-2014 14:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.