10 år siden

Friskhed fundet :-)

køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
synes denne første arbejdsdag har været slem sov ret sent og dårligt i nat..
havde 2 passagere med mod nord Tandlægen Raid og den i vejle forelskede pige Tina begge er gengangere som gang på gang køre med mellem vejle og aalborg hyggeligt at have dem med og høre om deres juleferietraditioner..

Hmm ja så væltede der ind med håndværkere føler mig næsten væltet af blandingen af job og forstyrelser fra min mors læge min søster omkring min mors evt plads på fremtidens plejehjem.. ligeledes ringede en med en Salamanderkedel som ikke tog tlf i weekenden, jeg satser jo på at finde en som reservedele hvis mit gamle fyr går ned.. såå skal sikkert til Horsens med trailer i weekenden..

efter arbejde kigge til min demente mor fik eftermiddagskaffe måtte jeg give op mor gav sig til at skrælde kartofler men jeg skulle bare hjem have varme på huset hvile åååå sådan har jeg følt hele aftenen først nu vågner jeg op åååå nægter sikkert også sove i nat :-)

Ja så har min søn på 19år ringet han håber på jeg kan hjælpe ham med at få fixet hans pc sammen med en god ven,,, måske var det lige den opringning der gjorde mig uendelig ubeskrivelig TRÆT..

På torsdag skal jeg til begravelse min lillebrors svigerfar er gået bort syg af kræft og døden sikkert mest en lettelse for dem tæt på mennn alligevel vil jeg lige følge ham på vej i sorgen mon ikke han har været del af familien i over 25 år..

jaaa så sad jeg også til aften kl 9 og tænkte kan li nå at bytte den der elkedel som jeg fik i julegave til en RØD ååå ja så kom jeg i tanke om jeg kunne jo vælge beholde den grå jeg fik i julegave ååå straks faldt der en sten fra mit hjerte og føler mig frisk igen..

Ja så var det også idag Erik ringede om han sammen med Villy skal holde foredrag tæt på Kolding ååå ville så gerne men følte mig bare så træt sååå ja hvis Erik havde ringet nu havde han fået et meget mere klar-til-oplevelser Peter...

Men imorgen tidlig er der lige et møde med sygeplejersker som besøger min mor sååå må hellere være frisk

SOV godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Friskhed fundet :-) er publiceret 06/01-2014 22:44 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.