Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
5 år siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
3 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
5 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære
Halina Abram...
2 år siden
Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Saba: 1999 - 2019....
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
3 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
6 år siden
Hey dagbog, - så er jeg inde i en af de perioder igen, hvor der ikke er nogen at snakke med. Det er også lige meget, - pigen var spild af tid, åbenbart. kun 10 dage mere, så går vi ind i februar.

Jeg har fået noget vasketøj i gang, - har også været inde og lægge i 10 minutter, - bare for at slappe af, og strække min krop - min energi er ikke til så meget.

I aften står den på opgaver, - ja kunne lave dem nu, - men trænger til at hvile mig efter skolen. Der var møde med kontakt læreren, - ikke at jeg og 2 andre havde så meget at snakke med ham om, - så vi fik lov at gå før alle de andre.

vi mig og en anden sad også på bagerste række, og kommenterede alt som de 2 gamle mænd fra muppet show. Det minder mig om, kunne ikke dy mig den anden dag, - gik forbi 2 unge fra klassen, der snakkede om, at de havde fået afvisninger med, at de var for søde, - så jeg løftede mit øjenbryn, og sagde, - fortalte du hende så ikke, at hun bare skulle vente og se så, til efter hun havde været sammen med ham *GG*

læreren i dag sagde, - og sønnemand vil gerne have far til at klippe hans hår.. , - (mig) vil han ha din frisure da? - (læreren er skaldet i midten) god muppet show humor.

18:52 - har sat den melodi over, som jeg har hørt de sidste 2 dage nu ..igen, - Streets of Philadelphia. Mindes filmen, - men musik stykket har en afsluttende rolighed over sit, - kan godt lide der hvor Bruce synger, at der ikke er nogen engel der kommer for at hilse..

22:23, - har været en jævn kedelig aften, - har set lidt tube omkring den VR maskine der burde komme i år, - der gør at man er inde i spillet. har de sidste dage tænkt, - når man nu kan stå inde i spillet, - kunne man så ikke tænke sig, at butikker laver deres eget indkøbs program, - i fremtiden. Så folk i et VR univers kan gå rundt i butikken og scanne vare, og købe dem, - for at få dem leveret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen igen er publiceret 21/01-2014 15:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.