Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
6 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Hey dagbog, - så er jeg inde i en af de perioder igen, hvor der ikke er nogen at snakke med. Det er også lige meget, - pigen var spild af tid, åbenbart. kun 10 dage mere, så går vi ind i februar.

Jeg har fået noget vasketøj i gang, - har også været inde og lægge i 10 minutter, - bare for at slappe af, og strække min krop - min energi er ikke til så meget.

I aften står den på opgaver, - ja kunne lave dem nu, - men trænger til at hvile mig efter skolen. Der var møde med kontakt læreren, - ikke at jeg og 2 andre havde så meget at snakke med ham om, - så vi fik lov at gå før alle de andre.

vi mig og en anden sad også på bagerste række, og kommenterede alt som de 2 gamle mænd fra muppet show. Det minder mig om, kunne ikke dy mig den anden dag, - gik forbi 2 unge fra klassen, der snakkede om, at de havde fået afvisninger med, at de var for søde, - så jeg løftede mit øjenbryn, og sagde, - fortalte du hende så ikke, at hun bare skulle vente og se så, til efter hun havde været sammen med ham *GG*

læreren i dag sagde, - og sønnemand vil gerne have far til at klippe hans hår.. , - (mig) vil han ha din frisure da? - (læreren er skaldet i midten) god muppet show humor.

18:52 - har sat den melodi over, som jeg har hørt de sidste 2 dage nu ..igen, - Streets of Philadelphia. Mindes filmen, - men musik stykket har en afsluttende rolighed over sit, - kan godt lide der hvor Bruce synger, at der ikke er nogen engel der kommer for at hilse..

22:23, - har været en jævn kedelig aften, - har set lidt tube omkring den VR maskine der burde komme i år, - der gør at man er inde i spillet. har de sidste dage tænkt, - når man nu kan stå inde i spillet, - kunne man så ikke tænke sig, at butikker laver deres eget indkøbs program, - i fremtiden. Så folk i et VR univers kan gå rundt i butikken og scanne vare, og købe dem, - for at få dem leveret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen igen er publiceret 21/01-2014 15:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.