Øje mål, -

Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg har sat Phil Colins over, - med Both Sides of the Story, - denne dagbog bør læses med denne baggrunds musik.

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, - såå, jeg tager ikke lige tingene kronologisk, - en fyr fra klassen der går dressed på en speciel måde, - ikke noget sådan, vildt, men..læng bagparti på jakken, E-cigretter og kaffe, - jeg har tit tænkt på, at han liger en kultur radikal..eller en fra det parti, - idag sagde han så, da jeg snakkede lidt politik, at han havde været medlem af de radikale *GGG* can i spot em ;) my eyes see your soul...you can not hide..

Min ven med det beskitte arbejde, - spurgte efter mit telefon nummer, - og han har de sidste uger lagt smileys på min messenger, - som lå der, når jeg stod op..og kom til computeren om morgnen. Først tænkte jeg lidt, - hmm, men han kan ikke være..du ved...det ville ikke være i hans karakter..godt nok kan hans porno forbrug som han har snakket om, være et skjul..men det tror jeg nu ikke, - .når han siger, han godt kan lide at høre min stemme, - er det ikke fordi han er til den side, - men fordi han som mange andre er ensom.

han snakker en del, - he proberbly needs that.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øje mål, - er publiceret 25/02-2014 16:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.