min styrke

Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg ved godt, at det måske lyder som om, at jeg sidder og klapper mig selv på skulderen, når jeg nu siger dette, - men det er blot fordi, man anvender den forkerte optik på sit syn.

Jeg er som sagt, blevet leder af gruppen. - desværre, - tovholder, motivator, alt muligt. De 2 andre er nede over, at vi snart skal til eksamen, - de tvivler på sig selv. Den ene står ikke til at redde, - han har givet op...og sagt det til læreren. Den anden er som mig smittet med "defeatism" - så jeg begyndte at stille ham eksamens spørgsmål idag, - og jeg vil se, om jeg ikke kan fortsætte med det i morgen. Hvorfor? - hvis du kender nogle svar, bare omkredsen af dem, - så kan du lettere finde ind til kernen ved eksamen, du tror mere på dig selv, - hvis du har hørt noget lignede før. Ja jeg er ikke lærer eller censor, - jeg er ikke engang god..og jeg er ikke engang selv sikker på, at jeg består..men Jester maner til kamp! - han vil ikke lade mig sove ind stille..og han vil inspirere andre til at kæmpe! han vil smadre tvivlen, angsten for ikke at være god nok over for andre, - for alle mennesker i hele verden, har deres blik ud fra deres øjne og deres indre stemme, - IKKE DIN!!" - derfor er der ingen der ved, hvilke sko du står i.

måske er det ikke nok, - måske betyder det intet..men måske, bare måske..når jeg står ved porten snart, - vil de se på, hvad jeg har gjort for andre..og forsøgt i bedste mening.For en ting er, at ingen nogen sinde vil elske mig mere end til venskab, - en anden ting er, at jeg faktik fortjener bedre skæbne end jeg har fået.

så var jeg i fakta, - en mand i rullestol ville godt have 2 pakker hovedpine piller, -men måtte kun købe en, pga af fare for overdosering, - heh, sjovt..som om den elektriske kørestol ikke har strøm nok til andre butikker.

jeg var ved at sige noget, - min mørke stemme havde lyst til at sige,..at det heller ikke var den bedste metode at bruge, - eftersom den ødelægger kroppen og er smertefyldt, - dernæst kunne jeg have sagt, - hængning, - men pas på med hvordan du binder knuden, - så du får den ønskede effect, uden at miste hovedet...*GG* min mørke humor..sagde det som sagt ikke..

heh, - i can save others..just not myself..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget min styrke er publiceret 24/02-2014 19:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.