min styrke

Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Duét - youít
Enantiodrom
14 dage siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
5 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
11 år siden
Hey dagbog, - Jeg ved godt, at det måske lyder som om, at jeg sidder og klapper mig selv på skulderen, når jeg nu siger dette, - men det er blot fordi, man anvender den forkerte optik på sit syn.

Jeg er som sagt, blevet leder af gruppen. - desværre, - tovholder, motivator, alt muligt. De 2 andre er nede over, at vi snart skal til eksamen, - de tvivler på sig selv. Den ene står ikke til at redde, - han har givet op...og sagt det til læreren. Den anden er som mig smittet med "defeatism" - så jeg begyndte at stille ham eksamens spørgsmål idag, - og jeg vil se, om jeg ikke kan fortsætte med det i morgen. Hvorfor? - hvis du kender nogle svar, bare omkredsen af dem, - så kan du lettere finde ind til kernen ved eksamen, du tror mere på dig selv, - hvis du har hørt noget lignede før. Ja jeg er ikke lærer eller censor, - jeg er ikke engang god..og jeg er ikke engang selv sikker på, at jeg består..men Jester maner til kamp! - han vil ikke lade mig sove ind stille..og han vil inspirere andre til at kæmpe! han vil smadre tvivlen, angsten for ikke at være god nok over for andre, - for alle mennesker i hele verden, har deres blik ud fra deres øjne og deres indre stemme, - IKKE DIN!!" - derfor er der ingen der ved, hvilke sko du står i.

måske er det ikke nok, - måske betyder det intet..men måske, bare måske..når jeg står ved porten snart, - vil de se på, hvad jeg har gjort for andre..og forsøgt i bedste mening.For en ting er, at ingen nogen sinde vil elske mig mere end til venskab, - en anden ting er, at jeg faktik fortjener bedre skæbne end jeg har fået.

så var jeg i fakta, - en mand i rullestol ville godt have 2 pakker hovedpine piller, -men måtte kun købe en, pga af fare for overdosering, - heh, sjovt..som om den elektriske kørestol ikke har strøm nok til andre butikker.

jeg var ved at sige noget, - min mørke stemme havde lyst til at sige,..at det heller ikke var den bedste metode at bruge, - eftersom den ødelægger kroppen og er smertefyldt, - dernæst kunne jeg have sagt, - hængning, - men pas på med hvordan du binder knuden, - så du får den ønskede effect, uden at miste hovedet...*GG* min mørke humor..sagde det som sagt ikke..

heh, - i can save others..just not myself..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget min styrke er publiceret 24/02-2014 19:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.