Torsdag, 13 marts - 2014

Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
Nyt land
Christian Ba...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
6 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
4 år siden
I går var virkelig en forfærdelig følelse. Jeg var endelig begyndt at have det lidt bedre, og følte at jeg i det mindste kunne tale med et par stykker af drengene. Men så i går begyndte en af dem at ignorere mig og jeg spurgte selvfølgelig hvorfor, men han ville ikke forklare mig noget. Han sagde bare at vi ikke var venner mere, at han ikke gad mig og at jeg godt selv vidste hvorfor. Han sagde at han ikke havde fået noget ud af at være min ven tidligere, men jeg aner virkelig ikke hvad han taler om. Jeg forstår ingenting og det gjorde mig selvfølgelig rigtig ked af det for nu havde jeg lige fået følelsen af at der var en der godt gad at være sammen med mig og så var det hele bare løgn.

Jeg spurgte en af de andre drenge om han vidste hvad der foregik. Han sagde bare "Ja, selvfølgelig, med alt det lort du har lavet, du ved det jo godt selv" men jeg aner det ikke. Hvad har jeg gjort. Måske har de sagt et eller andet til dem. Jeg forstår det ikke, det er bare rigtig frustrerende og det gør mig så ked af det. Jeg forstår ikke hvorfor han ønsker at jeg skal lide sådan. Vi elskede hinanden så højt, er det slet intet af den kærlighed tilbage i ham?

Det er slet ikke til at forstå for mig alt det her. I engelsk satte en af pigerne sig meget langt tilbage i klasselokalet. Den eneste plads længere oppe foran var ved siden af mig, men da læreren bad hende om at sætte sig der nægtede hun, og hende hans nye kæreste grinede og sagde at det vist nok ikke var en særlig god idé. Jeg følte mig bare så ydmyget og udstillet. Hvorfor sker det her for mig. Min kæreste blev kæreste med en anden - Hvorfor skal jeg straffes for at være ked af det?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Torsdag, 13 marts - 2014 er publiceret 18/03-2014 10:47 af Sine Simonsen (Sinegen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.