Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor dejligt - alt var hvidt da jeg kiggede ud til morgen. Det var koldt i nat kunne jeg mærke. Hos mig står vinduet åbent året rundt, jeg elsker at ligge der og sove i den friske luft, specielt i frostvejr.

Inger min søde veninde dukkede op kl. 10 med rundstykker, vi fik kaffe og snak i mit køkken til kl. 12. hvor vi tog en bus til Blommehaven som er en campingplads i skoven syd for Århus.
Vi gik ned til havet - Århus bugten - jeg elsker de lysforhold som hersker der. Idag var himmelen skiftevis sort, mørkblå, lysblå, sol, hvide skyer - havet skifter farve efter himmelen, fra grønt til sort, det var bare så flot. Vi gik langs vandet tilbage mod byen. Et uvejr passerede over Århus, vi kunne se hvordan det trak fra Djursland over bugten og passerede. Sneen stod i søjler mod en sort himmel, solen skinnede på bygningerne på Marselisborg havn. Der er et eller andet over elementernes rasen. Det passer mig fint, at vide - at det kan vi ikke stille noget op imod. Vi kan snart styre alting, men der er heldigvis ting vi fortsat ikke kan have under kontrol.
Det var hunde koldt, vinden bed i både kinder og lår, men vi havde medvind, så det gik fint. Det var perfekt - jeg elsker disse ture, både når jeg selv går og når jeg har en veninde med.

I eftermiddag har jeg været til foredrag i Århus Single Rock, "På vej mod et drømmesamfund" var temaet. Anne Marie som var foredragsholder er fremtidsforsker og var virkelig en interessant pige. Rigtig god eftermiddag, iøvrigt i selskab med en af mine andre dejlige veninder - Kirsten.

Hjem igen - telefonen har ikke holdt mund før her kl. 21 - jeg tænker, sikke da egentlig et dejligt, spændende liv, med en masse søde mennesker.
Det sætter jeg stor pris på og er meget taknemmelig for.

Så 1000 tak til alle jer som har været med til at gøre denne dag til den dejlige dag den blev for mig...

Vil du læse mere om hvad jeg går og tænker på, så kan du besøge mig på: http://dott.subnet.dk/

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvilken herlig dag... er publiceret 04/02-2001 21:47 af Dott Ovesen (Dott).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.