Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Solen skinner idag er kalenderen tom.. det har været en voldsom fyldt uge hentede min kæreste til skovhuset tirsdag aften, hun skulle hjælpe med at sortere resterne køkken pynteting som ingen gad have fra mors gamle lejlighed, min kæreste valgte meget trods vores boliger bugner, ligeledes blev der en bunke til genbrugsbutikken, og en rest bunke til lossepladsen,, og det var noget af en prøvelse for min kæreste stå med pocelæn og glas, at give slip så det faldt ned blandt det andet kasserede, tror ikke hun skal udsættes for det mere..

så fik vi naturligvis besøgt min mor et par gange torsdag aften med mine børn hvor vi var på hjemmets restaurent..

fredag måtte jeg jeg igen et smut om ejendomsmægler hente endnu en fuldmagt min mor skulle skrive på, den første blev kasseret på de sidste 4 cifre manglede i cpr på et vitterlighedsvidne..

Sydpå Lene (kærestens datter) Lars havde lavet mad og fyret huset op her i vejle vi kom sent og kunne ikke rigtig ringe at vi var forsinkede pga tlf rør ikke lagt ordentlig på..

Igår Lørdag var det så store flyttedag Irene (Kærestens datter) og Noa 5 år skulle flytte fra sønderjylland til kolding og frem mødte hele familien og en fantastisk veninde 3 store trailere og vel 6 biler fik læsset flyttet stillet an i den nye lejlighed selv børnebørnene var igang indtil de måtte us og se den nye legplads i dette endnu ikke udforskede område..

nåå men idag holder jeg så fridag :-)

God Lørdag til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flytte opryning er publiceret 23/03-2014 09:52 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.