Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
5 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
Hey dagbog, - jeg vågnede ved at posten ringede på døren. Det var den chromecast jeg havde bestilt. - fik den sat op, men mangler stadig nogle bedre optioner til at køre nogle ting.

Jeg burde ha vasket tøj, og jeg burde ha sendt de ansøgninger i dag, - men min energi er ikke til det. Jeg kan ikke så godt koncentrere mig om sådan noget. Jeg mangler fokus, - men det er så first order of buisness i morgen..igen.

heh, fortalte jeg dig, at jeg fik en lille folder med et kursus jeg kunne få ? *GG* Der blandt andet gik ud på at beholde sin positivitet som arbejdsløs, osv. - hende der gav mig den ved bedre *G* hun ved, at jeg ville ende med at sidde som en Dolph nede bagerst, imens jeg enten grinte højlydt som sagde foredragsholderen en joke, - hvis jeg ikke lige var i gang med at fortælle, hvordan man via positivitet kan være med til at puste en ny finanskrise op..m.m

skrev med hende i dag, - hun var lidt nede over, at hun ikke havde fået en god karakter. - prøvede med, at alt over 02 var spildt arbejde, - og at en karakter ikke nødvendigvis er reflekteret i ens kundskaber, men ligeså meget i, om du er på bølgelængde med din censor, osv. - hvilket jeg selv er ret nede over, - for jeg ved jeg fik 10 pga det...det var ikke mine kundskaber. - hvilket var grunden til, at jeg flere gange mente, at jeg ikke ville bestå. Jeg blev bare reddet af, at lærerne og censor ikke havde noget imod mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stadig træt er publiceret 31/03-2014 19:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.