Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hey dagbog, - Jeg tror nok, titlen burde være "the man that dident show" - for igen, blev jeg mindet om, at der er genforenings fest snart. - Men jeg har ikke tænkt mig at møde op, - faktisk tænker jeg på at droppe hele gruppen fra listen af bekendte. Jeg ved du er klog nok til at regne min begrundelse ud, - og jeg har ikke en drøm om at være noget sted, blot for at være der, -

Kan du i øvrigt se det for dig? *GG* "nå hvordan går det som med dig"..."af helvede til" - sorry, i dont lie about it anymore..men ikke derfor jeg bliver væk, - tværtimod er konfrontations tiden kommet..i am ready to fight everybody. Men jeg kan ikke lide det halve af dem, og de andre er ikke spor bedre.

en rotte var kommet ind ved de gamle, - den er nok kommet op fra en af naboerne i området..en faldefærdig ruin, der skal rykkes ned..men blot står der..

16:17 - puha, jeg har ondt i venstre side af brystkassen, - jeg har haft ondt de sidste par dage i mindten af brystkassen,..smerten er nu gået over i venstre side.

fik oprettet mig som bruger ved min læge,. og skrev et brev til en af dem, - E-konsultation,..for at høre om det er noget der skal ses på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opgør er publiceret 21/04-2014 14:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.