Succes som forfatterspirer er relativ

Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
4 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
6 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
13 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Så er min 4. digtsamling udgivet som e-Bog.

I 80'erne var det en spændende tid for nye danske digtere. Mange forlag var den gang villige til at eksperimentere med hvad der vil kunne blive det nye hit eller noget som ingen vil lægge mærke til. Forlagene var ikke så bange for om de skulle stå inde med partier af digtsamlinger som ikke kunne blive solgt. I 80'erne kom nye danske digtere ind i dansk lyrik-historie. Nogen af digterne der debuterede den gang er blevet blandt de mest populære digtere både den gang men også nu. Ja - flere af dem er vel blevet såkaldte "klassikkere".

I dag er det en ny tid. I dag er diverse forlag utrolig bange for at have bøger som ikke vil blive solgt. Der er også kommet e-Bøger til markedet. E-Bog-markedet er meget specielt. Det styrer nærmest sig selv helt automatisk. E-Bøger kan blive solgt døgnet rundt uden man behøver at gøre noget særligt. Det er meget spændende at det er blevet så let t udgive bøger på den måde - som samtidig utrolig mange mennesker har MULIGHED for at få fat i - ja, den store hindring er vel bare om folk egentlig lægger mærke til om den givende forfatter har udgivet en bog, hvad den hedder, osv.

E-Bog-markedet er enormt - dog vil mange dog hellere have en fysisk udgave af bogen frem for en digital. Det er dog meget billigere at udgive en e-Bog end at udgive en almindelig bog. Man kan naturligvis også nøjes med at trykke sine egne hæfter.

Der er mange muligheder for at nå ud til nogen der kan læse det man har skrevet. Det er også utrolig nemt at drukne i det store marked af forfatterspire der vil udgive deres tekster som e-Bog.

Personligt er jeg ganske ubetydelig på den litterære-scene - men jeg ønsker heller ikke at blive betydelig på den litterære-scene - og dette vender jeg til at være en god idé - for ellers vil jeg bare blive skuffet.

En kort opsang til forfatterspire som jeg selv også er: Søg ikke at blive noget særligt fordi det er utrolig svært at blive det - og hvis man skulle blive det eller til noget - så vil det heller ikke være noget særlig alligevel.
Der er mange forfattere og digtere der er "inn" men ikke end gang bibliotekerne har eksemplarer af deres bøger stående i bogreolerne. Det erfarede jeg i dag - og jeg blev chokeret over at succesfulde Forfatterskole-elever - ja, der har udgivet bøger - og deres bøger er ikke til at finde i de lokale bibliotekers databaser.

Kort sagt - glem ræset efter succes - være noget for de læsere man nu har - også selvom det måske kun er 2.

Dette var en kærlig opfordring af mig selv - Kenneth N. Christensen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Succes som forfatterspirer er relativ er publiceret 04/06-2014 00:01 af Kenneth N. Christensen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.