intet nyt, desværre

Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Hey dagbog, - aargh, jeg sidder stadig og venter på, at der skulle være en eller anden fra jobcenteret, der kan fortælle mig, hvorfor min praktik plads næsten er sikker. - hvorfor det kan ske?

ellers har jeg været ret træt, men det er nok fordi, at jeg ikke fik sovet så meget. i øvrigt efter jeg fik trukket den tand ud, har jeg et hul helt ned til min kæbe knogle. - det skal nok vokse sammen igen. - men jeg håber, håber at min økonomi kan fortsætte via den praktik plads, - så jeg kan få sat en stift tand i. hvis det kan lade sig gøre. det blev i øvrigt 1200 kr, - bare for at få trukket den ud.

så har jeg set noget mere på tuben og tv'et, - hvad skal jeg kalde det, - omkring spøgelser. Jeg tror lidt på det med spøgelser, - samtidig er jeg nok en af de mere skeptiske mennesker, der ikke lige lader mig rive med af en stemning. jeg husker dengang for mange år siden, da et såkaldt medie kom til min by, - og hun samlede en masse i en sal..hun fortalte om sit liv med ånder..også kom delen hvor, hun havde "beskeder fra det åndelige" til måske 10 ud af 200. - 9 af dem var overbevist om, at det hun havde fortalt dem var rigtigt..undtagen 1 - MIG! problemet med mig er jo, at jeg ikke ligner det jeg er. - jeg kom som troende, gik som skeptiker.

på dette tilbage blik, har jeg tænkt på, hvor sjovt og usjovt det kunne være, at få fat i en såkaldt "spirit box" - jeg har set nogle video'er med folk der har en sådan, - og de kan høre "noget" fra den. Det jeg tænker over er, hvis det ikke virker er det ærgeligt, hvis det gør..også der kommer noget igennem..så vil det også ændre noget. hvis der var bevis, - ville det heller ikke være fedt...for er man så nogen sinde alene? - ikke at jeg er bange for sådan noget, - i mere end 2 sekunder..så overtager mine mentale reflekser..min vrede overskriver følelsen..og jeg møder alt, "head on" - anyway, - det har været det, jeg har tænkt over i dag...måske i et forsøg på, at fjerne mine tanker fra alt det andet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget intet nyt, desværre er publiceret 21/06-2014 22:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.