Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
Er der en mening?
Jønsse
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
4 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg burde sikkert læse en eller anden bog, der kunne gøre mig faglig stærkere. Ligesom jeg burde få ordnet en masse andre ting. Jeg har tiden til det lige nu, - det er ferie, og jeg begynder først til august.

Men, jeg har bare ikke lyst. Mit liv er hvide vægge, og en computer der i få øjeblikke kan fjerne bevistheden fra min ensomhed, og lukke mine øjne for den verden jeg lever i. Der er bare ikke rigtig noget, jeg gider på computeren.

Jeg har købt en mælk, som jeg vil bruge til den mel blanding jeg købte for uger siden. Der skulle blive 10 boller ud af det. Jeg har bare ikke fået mig taget sammen til det, men nu skal det snart være. De sidste jeg lavede blev bedre end jeg havde regnet med.

Jeg lægger i sengen og ser tv lige nu. Hørte lige en nyhed med ham fra eu, - han vil ha indflydelse på, hvordan folk spiser osv, - luftballoner. Ok, må hellere skifte kanal, - jeg ser tit nyheder, men ...føj, naboen nedenunder ryger..det ryger lige op og ind af mine åbne vinduer...åbne pga varmen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg kunne er publiceret 08/07-2014 01:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.