Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hey dagbog, - Jeg bliver nød til at skive denne dagbog, - men vil dele den ind i 2, - alt det overfladiske, og bagefter alt det bagved.

Jeg nåede ikke bussen idag, - nye bustider fra idag, - heldigvis har jeg altid en plan B. - jeg kan altid cykle hjem til de gamle, - og få hjælp der, - så jeg blev kørt derud af ham..så ved jeg til imorgen, at bussen nu kører 10 minutter før.

Det gik ikke helt galt, nåede derud i tide. Ham den anden var der stadig, - han skulle så ud til den anden afdeling.

jeg startede så med, at aflevere ipads til 3 nye 1. klasser. så er det bare munden på gled, og snakke om, hvordan man behandler den...især nu da forældrene var med. ikke noget problem, - jeg ved jo, hvad der er gået galt før.

nå, da folk så jeg var tilbage, - så var der heldivis nogle stykker der havde brug for min hjælp. nok til at tiden gik meget hurtigt..for jeg havde et par stykker af gangen..de var glade for at jeg var tilbage...sagde de.


-
Jeg kan næsten ikke gå længere. jeg er træt, udmattet og deprimeret. Jeg ved, folk ville være glade for de positive tilkendegivelser jeg altid får, - men de betyder ikke rigtig noget for mig, - min målestok starter og slutter ved, om jeg er elsket..men jeg er fortabt i intetheden.. jeg kan mærke, at min krop er ved at være færdig..kanten er nået..desværre ser jeg ingen, der kan tænde et lys.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste udlevering er publiceret 11/08-2014 16:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.