Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Hej dagbog, - jeg har en sand fortæller fra min arbejdsdag, - en fortællinger jeg også har skrevet til nr 1 fra jobcenteret, - altså minus den sidste linje.

I dag kiggede jeg på 2 ipads, - de var begge låste med "find min ipad" på 2 elevers apple id. hverken forældre eller børn kan huske de apple id's så de ipads er ubrugelige. Den ene af de Ipad's er blevet lagt til side, af ham der har været på stedet, imens jeg ikke var der. En fra kommunen bad om at få ham ind der, og han havde den samme uddannelse som jeg. De 2 ipads tilhørte børn af de samme forældre, - så de stod nu til en regning på 4500 kr. Men livet er som ringe i vandet, - Hende fra jobcenteret gav ok til mig og chefen på, at jeg kunne komme tilbage. efter 1 1/2 times søgning, fandt jeg en guide i, hvordan man hacker den ene låste ipad. - og det lykkes mig, at få dennes "find min ipad" slettet. Det betyder, at der nu kun er 1 tilbage, der er ubehjælpeligt låst. Dette betyder også, at jeg på den tid, lige har sparet 2250 kr, - enten for forældrene, eller skolen..når der skal købes nye pga det.

I may not know what every partition of a harddrive is called all the time, - but i will fight. og til syvende og sidst, er det jeg kan måske langt mere værd.

-
The ironi is, - who saves the savior? nobody.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som ringe i vandet er publiceret 14/08-2014 16:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.