Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
5 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
4 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
5 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg har en sand fortæller fra min arbejdsdag, - en fortællinger jeg også har skrevet til nr 1 fra jobcenteret, - altså minus den sidste linje.

I dag kiggede jeg på 2 ipads, - de var begge låste med "find min ipad" på 2 elevers apple id. hverken forældre eller børn kan huske de apple id's så de ipads er ubrugelige. Den ene af de Ipad's er blevet lagt til side, af ham der har været på stedet, imens jeg ikke var der. En fra kommunen bad om at få ham ind der, og han havde den samme uddannelse som jeg. De 2 ipads tilhørte børn af de samme forældre, - så de stod nu til en regning på 4500 kr. Men livet er som ringe i vandet, - Hende fra jobcenteret gav ok til mig og chefen på, at jeg kunne komme tilbage. efter 1 1/2 times søgning, fandt jeg en guide i, hvordan man hacker den ene låste ipad. - og det lykkes mig, at få dennes "find min ipad" slettet. Det betyder, at der nu kun er 1 tilbage, der er ubehjælpeligt låst. Dette betyder også, at jeg på den tid, lige har sparet 2250 kr, - enten for forældrene, eller skolen..når der skal købes nye pga det.

I may not know what every partition of a harddrive is called all the time, - but i will fight. og til syvende og sidst, er det jeg kan måske langt mere værd.

-
The ironi is, - who saves the savior? nobody.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som ringe i vandet er publiceret 14/08-2014 16:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.