På et tidspunkt

Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Hej Dagbog, - da jeg vågnede i morges klokken 7, viste mit stue ur 11.20. så jeg måtte lægge det ud i udestuen, for at få det til at vise den korrekte tid.

I fakta så jeg min bror og hans kone, - jeg så dem fra siden, og deres ryg..de stod foran i køen, - men jeg ville ikke råbe op, og de så mig ikke...foran mig i køen, stod der en, der var svær at forstå, og som hele tiden spurgte kassedamen, hvad forskellen på de røde, grønne og blå hals pasteller var..samt næsten spurgte om hun kunne prøve hostesaften..så jeg kunne ikke nå at fange ham ved udgangen..selv om jeg kun havde et par ting..

Igår ved aftes læste jeg en fjæsbogs post fra en af mine gamle venner, - som har været igennem håre tider..ham, som minder om en fight club version af mig...i hvertfald for 15 år siden..tøj mæssig og stil, lignede han tylor durden..

MERDE! åbnede en cola, imens jeg skrev det andet får...og det halve af dens indhold bruste over, og endte på min onsslow undertrøje, og resten på gulvet...

anyway, - efter at ha tørret lidt op, og smidt undertrøjen i vaskemaskinen,..så kan jeg fortsætte..

han skrev, at folk var blevet fyret i min kommune, blot for så at give de job til ham og andre kontant hjælps modtagere..han skrev hvordan han kunne se, at folk så ned på ham..som var han blot skidt i samfundet..og hvor dårligt han havde med, at folk var blevet fyret fra det arbejde til en ordentlig løn, så han og andre kunne udfylde de arbejds opgaver til en mindre løn..i tøj som var de straffefanger.

Jeg tænker, at det er en historie, jeg skal gå videre med, - poste til et parti, jeg har haft i tankerne før, - se hvad de siger, - og har de den samme mening også på dette punkt som jeg, - så er tiden kommet til at melde mig ind i det parti, og blive politisk aktiv!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På et tidspunkt er publiceret 23/08-2014 14:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.