7 år siden

Random med random på

Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 måneder, 25 dage siden
Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
9 år siden
Generelt har jeg ikke noget problem med tatoveringer. Folk bestemmer selv. Men jeg kan godt tænke, at det måske skulle være lidt dyrere, sådan så enhver fjortenårig, der har fået en halvtreller i lommepenge ikke bare sådan går ned og får lavet et sæt full sleeves... eller får skrevet 'forever fucked' på deres jomfruelige knæskaller. Men jeg er selvfølgelig også bare en gammel nisse, der lige har købt en Bridge Blanding.

Hver dag jeg kommer hjem er jeg så træt. Det lille selvmord. Den lille middagssøvn. Jeg er mere vågen i min søvn, mere i live i min død. Mere kreativ med lukkede øjne nedsunket i madrassen. Når jeg kommer hjem fra arbejde kæmper jeg for at holde mig i gang. Men før eller siden kapitulerer jeg og glider ned og trækker bevidstheden over mig som et tyndt blafrende lagen.

Og jeg hoster stadig som havde jeg pest og kolera. Var til lægen i går som (typisk læger) i første omgang ikke mente, jeg fejlede en skid. Jeg fik dog at vide, at jeg havde en enorm lille og snørklet øregang. Tak for det. Men jeg performede dårligt i en peak-flow test og fik en henvisning til lungemedicinsk på Hvidovre. Nå. Der er ikke noget mere usexet end at hoste sådan en dyb cecilhoste. Hele fucking tiden. Jeg har ikke været til mit elskede yoga eller reformertræning i over to uger. Mest fordi jeg ikke vil genere andre med mine anfald. Jeg føler mig flad og slasket. Og måske derfor gik jeg lidt shop-amok i dag og købte en dyr fransk kjole, der er så smuk. Og en smuk fransk silkebluse. Så i morgen kører jeg Den Sorte Død - La Mort Noir. Nå, men jeg ved ikke om det tjener til at upgrade mit syge korpus det mindste. Skal jo til den 3x40 hos kollega i morgen, hvor jeg kun kender to! To!... Åh, måske en fejl - men hvem ved? Håber der er nogen, der er lidt single-ish. Ellers tager vi sgu på stambar eller noget. Skal derhen med Min Neger - ok go kollega.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Random med random på er publiceret 04/09-2014 21:46 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.