Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
4 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
5 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
3 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
2 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Åh, nej, og på mandag skal jeg til den der helvedes undersøgelse. Skrabet. Ja, skrab i underbørgen for at tjekke om der er kræftfiduser. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, jeg synes er mere forfærdeligt end den slags undersøgelse. Det er så frygteligt ydmygende og sårbart.

Jeg skal i hvert fald aldrig have børn. Jeg tror ikke det er meningen at menneskedyret skal formere sig, som det gør. Jeg tror Gud har designet menneskedamen med det der kamel-gennem-nåleøje-princip forneden netop for at menneskedyret lige skulle tage at styre sig og ikke lave for mange dårlige kopier af sig selv. Men som alt andet, har menneskedyret komplet misforstået pointen. Alle mulige lorte-hippie-gymnasielærere-sygeplejske-pædagogger går rundt og siger at fødsels bare er en SÅ smuk og dejlig ting, der SLET ikke gør ondt. Who the fuck are you kiddin'? Nej, jeg vil ej. Der kommer ikke noget evil spawn fra mig, bare rolig. Desuden er mit Facebook feed fuld af børn. Og Icebucket challenge. Og den der lorte-grimme, latterlige vase. Jeeez. Get a life, rabiate redebyggere!

Måske jeg godt gad (at få børn), hvis det var noget med, at man kunne udruge et lille æg hjemme under dynerne, mens man så Vampire Diaries på Netflix eller noget andet crap. På den anden side, så ville hele verden være på barsel.

Det kan også være at damelægen konstaterer, at jeg er helt tørret ud. No action what so ever. Sahara. Gobi-ørkenen. Det døde hav. Saltkrystaller.

Jeg har helt tabt min mojo. Bruce Lee fra Fyn, den er løbet ud i sandet. Jeg ved ikke helt hvorfor, men har intet hørt fra duden. Weird, han virkede ellers på, og inviterede mig ud at spise. Og jeg var totalt i åben modus, selv om han faktisk var pænt meget ældre, en jeg lige havde regnet med. Men enten har han gang i noget andet (i Sverige måske, som han hele tidens skal til med arbejde), eller han har fået kolde fødder, eller hvad ved jeg. Har i hvert fald ikke hørt noget (og jeg har ligesom skrevet så meget, som det kan lade sig gøre uden at virke som én, som ikke forstår, at tavshed også er en slags budskab bøjet i neon).

Så i nat drømte jeg, at jeg var sammen med en bjørn. Først var det faktisk en bjørn, men så blev bjørnen en mand, sådan en rigtig bjørnevildmand. Og vi legede noget i stil med Bjørnen Sover. Uhh kinky, yes. Eller, nej. Det var ikke sådan decideret sex - men ish - sådan making out-agtigt. Det var frygteligt erotisk. Den perfekte sammensmeltning. Af mand og bjørn. Af mig og mand. Af mig og mand og dyr. Det var varmt og omsluttende. Og det var som om vi klikkede sammen som puslespilsbrikker, der passede helt perfekt ind i hinanden. Virkelig rart. Virkelig et savn.

Og så vågnede jeg op til min asmatiske bronkitis-lignende tilstand. Jeg er helt hyper nu og kan slet ikke sove. Pga. min hoste drikker jeg hele tiden varme ting og kom til at lave en stor, stærk stempelkande kaffe lige før sengetid. Flot. Men nu har jeg tegnet, og instagrammet og danset (jeg er begyndt at gå til oldschool hiphop) og hængt billeder op og vasket gulv - og nu får jeg så også lige skrevet en dagbog. Det er sgu da også en slags. Men det var en lortedag på arbejde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bjørnen sover er publiceret 29/08-2014 01:24 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.