Nattens tanker

sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
Første dag.
Neola
8 måneder, 11 dage siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
5 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg kom til at tænke på nogle af mine yndlings kunstnere, der alle har haft enorm succes, og det gik op for mig, at mange af dem lod til at være ulykkelige. Det satte et væld af gruende tanker igang. Hvad nu, hvis en kunster er dømt til at leve et forpint liv i sorg, smerte og længsler? At inspirationen til deres kunst, om det er musik eller modetøj, kommer fra et sort hul i deres sjæl, som de prøver at fylde ud?

Hvad nu, hvis jeg aldrig bliver lykkelig? Hvad nu, hvis grunden til, at jeg altid føler mig så ilde, er fordi jeg skal have noget at skrive om? Og, hvis det er tilfældet, vil jeg så overhovedet være lykkelig?

Det er utrolig dumt, at spørge sig selv om den slags spørgsmål. Man kan ikke svare på dem, og de gør ikke andet, end at gøre dig mere ulykkelig. Alligevel, er det den slags der holder mig vågen i de mørke nattetimer. Det, og så det faktum, at natten er den eneste tid, jeg har helt for mig selv.
Jeg kan godt lide, at forestille mig, at jeg er den eneste i hele verden, der er vågen. At hele verden ligger og sover, mens jeg sidder helt alene med mine tanker og helt uforstyrret kan sende dem ud i universet. Måske er det fordi, jeg håber at chancen for at blive hørt, er større, hvis min stemme er den eneste der kan høres.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nattens tanker er publiceret 10/09-2014 00:51 af Jessica Nielsen (Wonderland).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.