5 år siden

Min søsters børn

Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
1 år, 7 måneder siden
16.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
5 år siden
Fin anmeldelse...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
4 år siden
God karma...
Kianna Kitte...
2 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
3 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
5 år siden
Ryddedag
Sunstar31
5 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
5 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
7 år siden
Hundesitter...
Kianna Kitte...
2 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
4 år siden
turen nordpå mandag med sød bulgarsk pige der har været 5 år i dk vi fik en snak om hvordan en udenlansk pige overlever i det danske uddannelsessystem økonomi mm som de jo selv må skaffe sig via fritidsjob mm.. Børn som hendes mor siger der er det vigtigste og ja hende der bare forsøger få en uddanelse og et eksistensgrundlag..

Mandag aften først besøge min mor hvor jeg pludselig befandt mig til 89 års fødselsdag (beboer) med fantastisk god og flot pyntet lagkage sådan en på størelse med mit sofabord :-) mums hvor det smagte..

Så besøgte jeg min gamle klassekammerart Bjarne og hans viv Laila hyggelig aften timerne gik åå ja en FB gruppe om mit lokalområde har taget opmærksomheden pudselig har jeg snakke med mennesker ansigter fra barndommen, det var også bare fordi nogen lokkede mig til skrive historien om Ingemann Nielsen så kørte rolletten ååå kunne jo sætte den ind andre steder end her :-)

Idag træt efter at komme for sent i seng.. væltede ind med passagere til turen sydpå. måske får jeg min første klage på gomore, en passager jeg havde sagt ja til måtte køre med fik jeg at vide havde beruset sig 1/2 time før køreturen.. sagde jeg ville se ham inden jeg vidste om han kom med ååå jaaa han stod og svejede på banegården med et sløret blik sååå det blev et nej ååå en sur mand der ville have de online betalte penge tilbage.. ved ikke om de så klager til support :-) NÅ FIK DA 2 PASSAGERE MED UDEN PROBLEMER

Så er min søsters barnebarn Sofie blevet 2 år idag ååå så sprang der en bombe Sofie skal være storesøster til april ååå det til tvillinger, ifølge FB er sofies far stadig bleg efter skanningsbilledet af 2 fostre idag . sååå først et billede på FB og sek efter min glade søster i tlf.

Imorgen nordpå enkelt ny passager med, den gamle Picanto bil er blevet 10 år og skal en tur til før-syn-tjek imorgen hmmm såå skal have drøn på for at nå det hele imorgen tidlig. inden arbejdet kalder..

Hyg jer herinde :-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min søsters børn er publiceret 07/10-2014 22:39 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.