Stadig Træt og farvel til 2

Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Hey dagbog, - det er nok snart den sidste dag på arbejdet, - jeg tvivler på, at jeg får lov til at blive hængende. Jeg ved det ikke, men jeg plejer at kende mennekser ret godt, når jeg ser på dem.

Eller får jeg tit at vide, at jeg er magisk, og i dag guddommelig, - skyndte mig at sige, "nej, jeg prøver bare" - det var for meget..og du ved, der er kun 1 målestok der gælder for mig..jeg skulle selvfølgelig ha anerkendt hendes glæde over, at jeg kunne hjælpe..ligesom, de mange andre jeg fik hjulpet. en skulle have ændret konto, sat en ny mail op på hendes windows 8 computer..osv osv...en ipad var stået af...den fik jeg også tændt for igen..da den kom i mine hænder...en anden kunne ikke skrive til de andre på intra..hun fik ingen lærer liste..da jeg så havde den i min hånd...så kom lærer listen...og sådan kommer der så mange i løbet af en dag, - og mange gange får jeg den der med magisk osv..og alle takker osv..samtidig tror jeg også som sagt, at få kan se, at jeg er ved at dø, - chefen var kort for nogle uger siden ved at sige, om jeg ville love at jeg gjorde noget ved mit helbred..ikke at det blev til nogen snak..

maksimalt en, har været ved at se, at jeg er dybt depremeret..skyndte mig at tage masken på..smilet :) - der er kun 1 målestok for succes i mit liv..derfor fortsætter jeg mod kanten..

16:26 - min "mentor" skrev lige hjælp, - min ipad er låst...og nu kan hun ikke få den igang igen..og helpdesk kan ikke hjælpe :) - det er en af de ting jeg kan,..gør det tit..helpdesk er microsoft folk, og få af dem kan noget med apple og ipads..så skrev hun gerne må komme over...så skal jeg nok hjælpe..

- jeg var ellers gået i seng, - havde taget masken af..lå og græd..imens jeg høre "It Cant Rain all the Time" med Jane Siberry.

19:05 - argh, - Brun jakken var ude igen med en negativ om en udlænding, - du får ham sgu nok ikke til at linke en positiv historie. Jeg siger ikke der ikke er problemer, - jeg siger blot at hans syn er mangel haft.

21:44 - fik jeg sagt, at jeg har slettet mig fra 2 internet dating steder. - for der er alligevel intet håb. the nothing has already won.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig Træt og farvel til 2 er publiceret 08/10-2014 16:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.