18 år siden

Min nat - og lyden fra en ven

Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
4 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
6 måneder, 15 dage siden
julen 2013
Frode Lindtn...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
2 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Godmorgen kære dagbog!

Ja tænk sig så sidder jeg her, klokken er næsten lige ved at blive 8.00, jeg havde håbet på at jeg kunne få sovet lidt, men næ nej den skulle ikke gå..

Jeg er desværre begyndt at have utrolig ondt i min ryg igen når jeg sover, jeg får i uges løb kun sovet 4-5 timer så vågner jeg med ondt i ryggen, og er nød til at stå op netop fordi at det gør så ondt.

Igår inden jeg gik i seng tog jeg 1 smertestillende pille, nogen jeg fik da jeg gik med den dårlige skulder, ja også håbede jeg jo at jeg kunne få sovet lidt ud, men næ nej så skulle det ikke være, jeg har fået sovet okmring 6 timer, så vågnede jeg med ondt i ryggen, ikke lige så mange smerter som i hverdagene men de var der, jeg bliver nød til at få bestilt tid hos lægen til på onsdag hvor jeg har fri, jeg er nød til at finde ud af hvorfor jeg har så mange smerter, sidste år måtte jeg jo ligge mig syg med syptomer på en diskuspolaps, og hvis det er det jeg har igen, ja så skal der gøres noget ved det, jeg har ikke lyst til at skulle lægge mig syg igen, når jeg endelig har fundet et stykke arbejde som jeg kan li.
på den anden side, så tror jeg heller ikke jeg ville kunne klare at skulle ligge langtidssyg, det tror jeg seriøst at jeg ville gå ned på, det her arbejde holder mig jo i gang, og især når det er noget jeg kan li, ja så håber jeg fandme ikke at lægen vil sygemelde mig.

Forrersten kære dagbog jeg har helt glemet at fortælle dig at jeg var ved at blive helt skør for noget tid siden. Du ved jo jeg har en kammerat som bor i Østrig, han skrev så en mail for 2 mdr siden, jeg skrev så tilbage til ham som jeg plejer at gøre, jeg hørte overhovedet ikke fra ham, jeg skrev omkring 3 mails til ham, for jeg var ved at gå ud af mit gode skind fordi jeg ikke havde hørt fra ham. Jeg var blev enig med mig selv (he he ja jeg taler også med mig selv!!) om at jeg ville prøve at skrive et rigtigt brev og sende til ham, for hvad nu hvis der var sket ham noget. Men så her for 2 dage siden, så kom jeg hjem fra arbejde, tændte min computer og hvad dumper så ind? En dejlig mail fra ham, jeg blev helt vild glad, han skrev og fortalte at han havde haft forrygende travlt og lige havde holdt noget ferie også og havde været i Mexico, han skrev og undskyldte for at jeg ikke lige havde modtaget noget mail på min fødselsdag, men han havde fundet en lille gave til mig i mexico som han ville sende til mig her i næste uge, uha jeg blev glad, jeg har ikke set ham siden den juledag hvor vi var i biografen og se Alantis og ude og spise, ja og det er snart 2 år siden. Han er jo ikke så tit i Danmark, så det er jo godt at man kan mail sammen. Sådan er det jo at have venner som arbejder og bor i udlandet, men kære dagbog jeg var simbelhel så bange for at der var sket ham noget, det er første gang der går så lang tid mellem jeg hører fra ham, puha sikke tanker man kan gøre sig, men jeg er da glad for at han er i god behold.

Nå det kunne være jeg skulle gå i bad og få støvsuget, så passer tiden nok med at jeg kan kører ned i byen og handle det sidste ind jeg mangler til i aften.

Forsat god weekend.

Knus

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min nat - og lyden fra en ven er publiceret 06/09-2003 08:36 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.