tanker i min retning

Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej dagbog, - Blev ringet op af en der spurgte, om jeg kendte til svaret på spørgsmål, der plager flere skoler lige i øjeblikket,. - det gjorde jeg ikke...så jeg skrev til hovedet for den slags ting, - fik svaret, og ringede så tilbage. - Manden var glad for, at jeg ringede tilbage, nu da jeg kendte svaret.

Pige kommer op, hun siger hendes Icloud konto ikke virker. Hun taster den ind, - se! - jeg beder om at få hendes konto, - taster det første bokstav ind med stort :) woila, - så virker det.

igår havde jeg en halv klasse omkring mig, - og de ville ikke ned - de mente der var så hyggeligt inde hos mig. Det lykkes mig til sidst at få dem sendt ned til mig, - de lidt større der var oppe ved mig i dag, - 7 klasse kunne læsten heller ikke løsrive sig fra samtalen med mig, imens jeg fixer deres problemer. selv 9 klasse hilser på mig..og de har ikke ipads.

til pausen kunne jeg se, at der var en lære der kiggede 2 gange på mig..og hun tænkte noget..det viste sig så senere, at hun ville spørge mig..om jeg kunne lave hendes Ipad privat..sønnen havde en, hvor glasset var gået..jo,..det kræver blot noget glas der kan bestilles hjem. så ville hun betale mig for det.. - vi ved begge dagbog, at jeg ikke ønsker penge for at hjælpe.. jeg har det jeg skal bruge..på den front..såå, de kan få min tid, min hjælp gratis..men mit hjerte..beholder jeg...Hehe, - der var også en anden der sagde "søde kenny" inden hun bad om hjælp..da en anden kommenterede på, at han så godt vidste at hun havde brug for hjælp sagde jeg, - at det sjoveste var, at der aldrig nogen sinde var nogen der havde kaldt mig det :) sandheden lægger i joken..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tanker i min retning er publiceret 20/01-2015 16:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.