Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Operation
Halina Abram...
1 måned, 25 dage siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skavanker
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg har tænkt på at skrive dagbog så mange gange, men får det bare ikke gjort. Har haft sindsygt travlt på arbejdet. To weekender er gået med arbejde, ikke hele weekenden dog, men nok til at weekenden som restitutionskoncept er fuldkommen ødelagt. I vores afdeling er der en total skævvridning af, hvordan arbejdsopgaver fordeler sig. Nogle af mine kollegaer opererer totalt under radaren og laver... ja, jeg ved sgu ikke hvad de laver. Ingen synlige resultater i hvert fald. Har lige fundet ud af at den lille mandsling Michael i sin mailsignatur kalder sig 'senior konsulent' - håber fandme ikke han bliver lønnet derefter. Det er blandt andet på grund af den åndsamøbe, at min januar har været helt fucked. Overtog en af hans opgaver, som han ikke magtede at løse. Og det var vel og mærke ikke fordi han ikke havde tid, men fordi han ikke havde kompetencerne. Og vi snakker en ikke vildt kompliceret opgave - men en som er eksekveringsmæssig tung. Senior konsulent my ass. Han har kun en bacheloruddannelse og erfaring som underviser - men hos os kan man åbenbart valse ind fra rendestenen og kalde sig senior konsulent. Total titel-inflation. Hvis han er Senior Konsulent - så er jeg fucking Generel Manager of the Universe.

Ser stadig Kapitalisten. Han inviterede mig ud i lørdags. Igen super god stil - normalt ville jeg egentlig føle mig forlegen ved at spise på andres regning - det er ikke noget jeg har dyrket meget. Men det er så tydeligt at for ham kunne det ikke være anderledes - og at restaurantregningen bare er aftensmad - småpenge. Well, lækkert er det i hvert fald. Vi tog hjem til ham efter middagen og jeg overnattede. Og det var egentlig udmærket. Han er sød og vil gerne nusses i nakken og ligge i ske. Det eneste problem er, at han er typen, som er fuldstændigt out cold og snorker som en sindssyg. Jeg fik overhovedet ikke sovet - og søndag skulle jeg op og arbejde. Næste dag skrev han søde beskeder om, at jeg var dejlig at sove opad. Øhm ja. Jeg er stadig i søvnunderskud og fører for tiden en yderst uregelmæssig livsstil.
(Troede jeg havde muted Månen på Facebook - men ikke hans kæreste, som konstant tagger ham i romantiske rejsealbums. Skrid. Ud. Af. Mit. Feed. NU!!).

Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg vil med det her. Jeg hungrer efter lidt kæresteagtig opmærksomhed og det kan jeg få her ad libitum. God mad, hygge, forkælelse, gå ture med hans kæmpe-hund (som jeg er fuldstændig forgabt i) og alt muligt andet lækkert. Vi snakker fint sammen og har det hyggeligt og sjovt. Synes bare ofte vores referenceverdener er for forskellige. Mig: litteratur, musik, film, serier, kunst, den kreative branche. Ham: ejendomsskat, politik, penge... og hund og ski. Jeg ved sgu ikk'...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søvnløs er publiceret 21/01-2015 01:18 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.