Vores berøringsangst
Ansu Orheim ...
2 måneder, 20 dage siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
3 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
5 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
3 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
3 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
Hej dagbog - ferie tid, vil prøve at sove længe..men lige nu har jeg igen ondt i hovedet, det har jeg haft de sidste 3 dage...eller mere.

Jeg lægger i sengen med min ipad foran mig, - der er kommer tastatur på coveret, men lidt umuligt at bruge i denne position..

fik et brev på et site, - men det var intet..som sædvanlig..

Hjalp en jeg engang har spillet wow med, - han havde brug en evne min figur har, så han kunne få den achivement han manglede..jeg er selv ligeglad med archivements.

Godt det er ferie, - jeg er skuffet.

Billedet fra mit gamle børneværelse faldt ned fra min bogreol. Det er billedet med englen der leder de 2 små børn over en bro. Det er ikke engang et rigtigt billede, det er bare klippet ud, og er bare af papir..sat i en ramme..men det ligner noget..

Jeg fik iøvrigt fixet en ipad i fredags, - glasset virkede ikke så godt mere.

Også var der en lille fugl, gul og blå...der sad på vindus karmen og kiggede ind på mig, og mit it kontor..da jeg sad inde sammen med chefen for måneder siden..oplevede jeg samme fugl, flaxe imod vinduerne i det lokale..nu besøgte den så vinduet ved mig..mærkeligt har ellers aldrig set en fugl før, der konsekvent kigger ind..jeg tog et par billeder af den..men da jeg begyndte, at ville tage en anden omgang billeder af den, ja så fløj den væk..når den så kom igen, og jeg forsøgte igen..så fløj den igen..men nåede at tage 6-7 billeder af den...første gang den var der i fredags..det var samme art af fugl, der var ved det andede vinduet..dengang vice stadig var der.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie er publiceret 07/02-2015 22:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.