Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 27 dage siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
går og spekulere i fyrrummet ønsker mig at få en vask derud men kan ikke rigtig få tankerne til at forme den helt rigtige løsning, vi har jo afsindigt mange ting til opbevaring

Natten blev temmelig forstyret træfyret var oppe koge flere gane så det bulrede i radiatorrørene og ja så skulle der jo mere vand på anlæget.. risikoen for det koger er stort i kraftig blæsevejr, har sådan en mølle på toppen af skorstenen der hjælper så røgen ikke slår ned, men i kraftig blæst skaber den så meget sug at fyrkedelen ikke kan lukke nok af for luften og når jeg så har fyldt den godt op med træ til natten ja så varmer den afsindigt og radiatorene køler det ikke hurtigt nok ned. må altså lære det ikke fylde kedlen op med træ i stormvejr, ellers skal jeg have sådan en trykregulator til skorstenen.

Bilen blev fin efter olie knirker den ikke mere så mekanikeren sparet :-) ligeledes gik det fint med tørretumbleren lidt fnuller renset i afløbsslange og den kører igen..

I eftermiddags fik jeg fundet cykelen frem og kørte til købmanden og ønsker mig en købmand hvor det ikke går opad hele vejen hjem.. men fik lavet fantastisk mad med rødbede pastinak jordskokker med medisterpølse og blev helt afsindigt mæt måske er det snart tid til en lur fik jo ikke meget søvn sidste nat..

God aften til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fyr kogte er publiceret 23/02-2015 20:27 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.