Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
3 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
2 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
2 år siden
Hey dagbog, - jeg nåede da heldigvis hjem til 20:30 ca..på en ellers spildt aften. Det var som sagt sådan en af de aftner, man bare skulle være der, for at være der. De trættende ældre folk der sad overfor, sad og så ondt på børnene der hyggede sig med at lege rundt om det store bord. - imens de surt snakkede om, at de var uopdragne. Jeg kunne ikke lade være med at sige min mening højt! - Jeg forstod godt børnene, - hvad fanden skulle de lave? der var ikke en eneste der snakkede med dem..de var hensat som blomster, og de forventede så, at de bare skulle sidde der en hel aften, uden at sige en lyd..som dukker.

Jeg læste et kapitel i en bog på min iphone den aften :) havde jeg haft en T-shirt med en fuck finger på, havde den været passende til selskabet. Sidst de 2 gamle hoveder kom, gik jeg hjem..det kunne jeg så ikke denne gang..De hader iøvrigt også et andet par..som de ikke kan lide.. - jeg har ikke noget imod det par, man skal bare ikke tage alt hvad de siger for gode vare..men de er da i det mindste flinke.. - dem sad jeg så også langt fra..ligesom min bror og hans kone..

Imens de andre snakkede ud af tænderne, med hvor "lækkert" maden var..kunne man ikke få mig til det samme! - Den var fucking kold! - ligesom mig, når jeg bliver plantet som en blomst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spildt lørdag aften er publiceret 15/03-2015 14:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.