70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Afsted med æslet til 2 x 90! Mål: Fremad over jorden, så afstandene passer!

Vi når frem til stævnepladsen, både de hvide bukser og gjorden er glemt! Pis! Ingen hjælp at hente hos Teak, der er hængt op med arbejde, så af med traileren, ræse hjem og hente de glemte sager, tilbage til stævne, som "heldigvis" er forsinket, da en meget uheldig rytter er styrtet af og er landet direkte på nakken. Held i forfærdeligt uheld - jeg nåede det hele til tiden, og den styrtende rytter slap heldigvis med en mindre hjernerystelse og flækket hjelm! Heldig har man lov at være!

Op på hesten og ind på opvarmningen. Bunden larmer. Tjekker efter, og den er hård som sten. Uha, ikke noget med at skvatte af her - rider indenfor hovslaget, det lader sig gøre, da der heldigvis ikke er ret mange på opvarmningen - og de øvrige der rider har samme ide som mig. Det første spring kikser lidt, men så kører det og vi får en super fedt opvarmning.

Ind på banen og sikke en abe jeg har med! Første forhindring nailer vi! Det er ellers den "farligste" af udseende. Turen rundt til nr 2 er svær og det gik da også helt galt, men over kom vi.. Vi lander efter 2'eren og rider videre på 3'eren, men aben skyder skulderen og render udenom for mig. Også 2. gang. Vi får lov at starte forfra og det går straks bedre. Vi kommer godt på 2'eren, men på 3'eren snyder han mig igen. Jeg skal ride godt frem for at få ham ud over stepperne, og vi får desværre en bom og et par elevatorhop. Alt i alt tilfreds, for overliggeren er hævet 10 cm siden sidst, og det er i hvert fald ikke højden der er problemet.
Efter en lille pause er det vores tur igen, på samme højde. Vi rider en bedre runde denne gang, med mere fremaddrift - men desværre snyder han mig på 3'eren igen. Jeg skal hjem og træne skulderen på plads, det er helt sikkert - ellers, var han en stjerne. Ingen bomme i sidste runde og fik løst et par af de dårlige afstande. Jeg skal have det terpet med de meter!! Og have styr på skulderen, men udover det - er jeg så tilfreds som det er muligt! Det var SÅ tæt på at lykkedes for os, at jeg fluks måtte hjem og melde til nyt stævne allerede i næste weekend. Han får et par fridage i løbet af ugen, så det skal nok gå.

Dagen efter havde vi dressurdebut! Jeg var så nervøs for at mislykkedes! Men jeg havde de bedste hjælpere med, og så kan det kun gå godt! Og det gik godt! Han var fin på opvarmingen, lavede lidt løjer over en "lys plet" i bunden og en åbning i barrieren, men ellers ingenting. På banen var vi (jeg) vist lidt nervøse og han stivede sig og slog en del fra. Træls, men han blev hos mig. Vi havde selskab på banen, to husskader hoppede rundt og legede, mens vi red. Specielt - men hesten var heldigvis ligeglad. Det kan man ikke ligefrem sige om rytteren - jeg havde lidt for travlt med at kigge på skader, så der sneg nogle trælse fejl ind. Anspringene blev temmelig voldsomme og efter anspringet til højre røg han på to spor - rundt på volten faldt han i trav, jeg fik rettet, men æv en dum fejl! Fik lavet en lækker overgang til trav og kom godt ind ad midterlinien til afslutning af program...og jeg var så glad! Ting at min lille kuldrede springhest tog de to fugle så cool! Han vippede ikke med et øre! Har set videoen lidt for mange gange i forhold til hvad jeg burde lave, men pyt nu med det - jeg kom hjem med et opfyldt mål og wauv, hvor føles det bare rigtig rigtig godt!

Vi prøver de 2 x 90 igen i næste weekend, og så skal der bare mere fart på dyret, så afstandene passer..

Livet er godt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvilken weekend! er publiceret 16/03-2015 14:10 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.