Selv seriøse mænd, lader sig distrahere af bryster

Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det må være konklusionen efter endt arbejdsdag i dag på kontoret.

Har haft et par samtaler i de med et par af de mænd der har deres gang på kontoret i dag, og utilsigtet har jeg fået afprøvet om vidensmænd er immune overfor kavalergang. Vidensmænd er præcist som alle andre mænd. Et smugkig ned og så regulær øjenkontakt igen.

Det går godt med opgaven, jeg har fanget nogle flere eksperter i mit net, og mangler nu kun at gennemføre mine interview og lave databehandlingen. Jeg har fået en lille kort introduktion til det program som databehandlingen skal foregå i, og det virker heldigvis til at være ret simpelt! Med gode hjælpefunktioner og velskrevne hjælpetekster, så jeg har en reel chance for at få det matematiske til at give mening, uden at skrive en eneste formel ned. Yes!

Sørme, om der ikke lige kom en mail mere...men om noget bibliotekshalløj, så det kan være lige meget..

De første interview kan, hvis jeg er heldig, løbe af stablen allerede i morgen - det vil unægteligt kræve lidt held, men hvad pokker... Det skulle ikke være første gang, jeg er heldig!

Hyppen og jeg har stiftet bekendtskab med klassisk dressur. Underviseren mener der skal tænkes i ambitioner og tænkes i hvorvidt at vi skal fokusere på den klassiske dressur, eller "sportsdressuren", som han benævner den. Den lille brune har op til flere gange bevist, at passage og piaff ligger ham let, og det er ingen kunst at få ham til det.

Jeg har læst et par programmer igennem. Min ambition er helt klart at ride en MB - måske endda MA på bassen. Han kan sagtens. Han kan også sagtens nå at blive rigtig fin. Jeg skal bare lige lære ham det hele først, og blive fin sammen med ham. Vi arbejder på sagen. Indtil videre sidder skridtpirouetterne lige i skabet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Selv seriøse mænd, lader sig distrahere af bryster er publiceret 26/03-2015 16:03 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.