Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
6 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
1 år, 1 måned siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
7 år siden
Hej dagbog, jeg var lige nede og forny mit buskort..og jeg kunne mærke smerten i mine ben når jeg gik..indtil jeg tænkte over min styrke istedet...så var det som om den forsvandt lidt. på vej derned og hjem ad, tænkte jeg på, at et par ligesom havde indikeret om jeg var homo..gætter på, at det er fordi jeg som mand tør formaste mig og kritisere kvinder, når de siger noget uretfærdigt. Så mindede det mig om de kommentare jeg havde set på en kvinde, der imodsætning til alle andre læsere ikke ville slå en pædofil mand sønder og sammen, hvis de greb ham i akten..de andre var straks ude med ord som "er du hjernedød" og mente at hun bare ville se på..deres syn havde kun 2 muligheder..er verden blevet så polariseret..bare fordi jeg er til kvinder, behøver man vel ikke være blind overfor retfærdigheden..

så var jeg inde i en butik jeg sjældent kommer, - pludselig begyndte jeg at få det dårligt, ikke fordi jeg var derinde, men jeg begyndte at svede og det føltes som om jeg var gået sukkerkold..

igår købte jeg iøvrigt en måneds abonement hos dem der mener de er det frækkeste mødested. imens jeg overvejer ikke at forny et andet sted...der var en pige der havde sat mig som favorit,..men hun skrev ikke, men hun kunne hverken skrive eller læse breve..også skrev hun i sin profil, at stedet åbenbart kun havde gamle profiler, så hun ville smutte..så jeg fjernede hende fra min liste igen..gætter på det var en prinsesse, der ville sidde på sit slot.. - dem gider jeg ikke.

tager hjem til mor hver dag lige nu, hun har brug for en at snakke med..om noget mere positivt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker imens er publiceret 04/04-2015 15:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.