6 år siden

scrapbooking og højskoledrømme

Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
6 år siden
Fitness
Peter
8 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
8 måneder, 7 dage siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
håb
Halina Abram...
3 år siden
Da jeg var indlagt tilbage i 2012, slappede jeg af ved at lægge puslespil. 500 brikker, 1000 brikker, 2000 brikker. Så sad jeg der, på mit lille, grå værelse - satte brikker sammen, fordi jeg ikke kunne samle mig selv. Før da slappede jeg af ved at farvelægge mandalategninger. Nu skriver jeg, men jeg kan mærke at jeg også har brug for en syssel som ikke kræver så meget koncentration, ikke så megen tankevirksomhed. Hvor det er hænderne der arbejder, ikke hovedet. Så i dag gik jeg i Panduro Hobby og købte forsyninger. En lille bog. Papir. Tape, lim og en lille saks. Sjove, små dekorationsartikler. Mit projekt ligger foran mig.

Men lige nu er mine tanker andetsteds. Jeg har brug for at komme i gang igen. I morgen skriver jeg til min sagsbehandler og aftaler en tid hvor vi kan mødes, så vi sammen kan få lavet den ressource profil... På nettet har jeg kigget på højskoleophold og fundet et par lækre (men dyre) steder der tilbyder forfatterlinjer. Måske er det dét jeg vil. Måske er det virkeligt der jeg skal satse...

Jeg har ikke 20.000, men kommunen giver måske tilskud. Måske kunne det være en del af mit ressource forløb? En pige har vel lov at drømme?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget scrapbooking og højskoledrømme er publiceret 08/04-2015 14:01 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.