travl dag

Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
26 dage siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hej dagbog, - jeg fik ikke sovet særlig meget i nat..alt jeg skulle nå kørte i mit hoved. Jeg fik lavet det meste af det, men der var stadig meget jeg ikke nåede.

en kunne stadig ikke forstå, at jeg ikke havde nået hendes ipad den samme dag, som jeg fik den. der var ikke den store forståelse, da jeg sagde hvor travlt jeg havde med at få udskrivningen til at fungere for alle dem der skal til eksamen mandag. Faktisk var der brev fra hende imorges..jeg prøvede at håndtere den med, at jeg nok skulle se på den når jeg kunne, men at reperationen jo var gratis, imodsætning til hvis man brugte en uge på at få den lavet i en butik.

Fik de bekymrede ord igen, om at jeg skulle gøre noget ved min fysik..min mor var bange for at jeg døde af det..og de andre..tja..ingen forstår det rette billede..min mor mente jeg jo var så klog, men ikke på dette område..jeg måtte kunne se det... - jeg ved det, men som sagt ser hun ikke det store billede..smerten bag smerten..hvis folk hørte min historie, ville de åbne deres øjne..om end de nok ikke ville acceptere det.

nå, vil sætte noget musik over...Everlast - what its like..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget travl dag er publiceret 30/04-2015 19:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.