Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
6 måneder, 22 dage siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
7 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 8 måneder siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Eksamen
RachelBlack
8 år siden
I afslaget på sygedagpenge, stod der at jeg ville blive kontaktet af jobafklaring! Godt så, men der skete ikke mere! Claus kontaktede dem på mine vegne, og det viste sig at der ikke var oprettet en sag! Damen han talte med, kunne godt se min ansøgning og at jeg havde fået afslag, men hvad derfra var sket viste hun ikke! Jeg blev med tilbagevirkende kraft oprettet i systemet, og dermed også retten til at modtage den famøse ressourceforløbsydelse, der svarer til kontanthjælp! Da jeg modtog for marts måned havde de trukket skat - hvilket de ikke gør når man er erhvervsdrivende på sygedagpenge. Men det er åbenbart en anden kasse (dame), så det kunne ikke lade sig gøre! Dvs. at jeg måtte have fat i min revisor for at få skatten rettet til, så der er balance i regnskabet.

Modtag i sidste uge et brev der omhandlede div love og regler for hvad man må, og ikke mindst IKKE må i sådan et forløb! Det var meget bål og brand artigt, med påmindelse om politianmeldelse hvis jeg trådte uden for kassen! Grundet Claus' uddannelse hvor bogføring var en del af det, har han stået for det i alle de år jeg har været selvstændig, så det skal jeg ikke tænke på! Har lavet et stykke papir, hvor jeg giver ham fuldmagt til at må spørge, svare, samt handle på mine vegne. Så alt i alt er der ingen ko på isen. Skal til møde d 12/5 på jobcenteret. Jeg har ingen ide om hvad der skal ske fremadrettet, men det får jeg vel svar på der!

Fra dagens dato kan den ældste af drengene brillere sig med tidelen - chef for tegnestuen! I tidernes morgen hvor han var inde som soldat, pådrog han sig to alvorlige diskusprolapser og derved også mistede drømmen om at søge ind til politiet! Før forsvaret havde han en uddannelse som blikkenslager, og med den i baghånden læste han videre til bygningskonstruktør, som han blev færdig med i februar. Han var heldig umiddelbart efter at finde arbejde, også selvom direktøren for firmaet var lidt skeptisk ved at han ikke havde en tømmer uddannelse! Men ak - tvivlen blev hurtig gjort til skamme! Da den nu afgående chef ville på pension, havde direktøren uden at blinke peget på knægten og kaldt ham ind til samtale. Jeg er rigtig glad og stolt på hans vegne, men ikke overrasket! Han har den samme indgangsvinkel som hans far "der er ikke et problem, men en opgave der skal løses."

Vil i seng før fuglene vågner

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hip hip er publiceret 05/05-2015 02:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.