Ambulancefolk, hospitaler og klager

Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 3 dage siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
28 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Lørdag d. 12 september var min mand og jeg inde for at besøge mine foældre. Min stedfar havde det ikke spor godt i lørdags, det var lidt svært at se på, men det gik og vi havde trods alt en meget hyggelig aften. omkring kl. halv ni måtte mor ringe til vagt læge, og han var der et kvarter efter. Det var fint og flot at han kom så hurtigt. Lægen mente at det var bedst at sende min stedfar på hvidovre igen. Der blev ringet efter en ambulance som skulle køre ham afsted og transportere ham ned fra 2 sal i en etageejendom. Ambulancefolkene så på min stedfar som har tabt sig utrolig meget og sagde at han så alt for tung ud så han kunne selv få lov til at gå ned af trapperne.

Min stedfar var meget meget svag i lørdags, og han var bestemt ikke i stand til selv at gå ned, men da de ikke ville hjælpe ham måtte han gøre det alligevel. Det resulterede i at han var endnu mere dårlig da han ankom til hospitalet.

Han har nu fået to poser blod for at få blodprocenten op, men det skulle kun have været en pose. efter hans gåtur ned af trapperne var han blevet tappet så meget for energi og kræfter at de var nødt til at give ham to poser blod.

Vores eneste lyspunkt med hensyn til min stedfar er at han nu er blevet fremrykket i "køen" til en masse undersøgelser hvoraf der også vil være nogle på rigshospitalet.

Jeg mener ikke det kan være rigtig at Ambulancefolk skal have lov til at sige en sådan ting til en mand der ingen kræfter har tilbage i kroppen. De burde begge to blive fyret på stedet eller degraderet.
Min mor har talt med overlægen på den afdeling min stedfar er på, og han blev meget vred over den besked om disse mennesker. Han ville sende klagen afsted i min mors og eget navn.

Så til lidt positivt :

Jeg har nu gået to uger over tiden og chancen for graviditet bliver større og større. I dag har jeg været i rutefart til toilettet med en enorm kvalme, selvom det ikke er en ønskesituation at kaste op, så er jeg alligevel ret glad for at der er kvalme. De kloge mennesker asiger jo at jo mere kvalme jo større chance for at beholde barnet. Så bare kom an kvalme jeg er klar!!!!!!! ;o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ambulancefolk, hospitaler og klager er publiceret 15/09-2003 09:15 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.