En mission i livet
Salomon
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Hej dagbog, - der kom 5 ipads ind idag, alle havde smadret skærme. Jeg nåede at få sat nyt glas på de 4 af dem..imens jeg gjorde dette hørte jeg "everlast" med "lonely road" den har lidt af den ensomhed jeg føler. folk er vist begyndt at kunne høre det på min stemme når jeg spiller og hilser på de andre..ihvertfald gætter jeg på, at det er derfor jeg fik et par smiley kiks af en..til at gøre ens figur glad med..

så var der en der kom ind med sin egen apple computer, - hun havde glemt sit password, - den fixede jeg..ligesom der var en printer der var i stykker, - jeg fixede den midlertidig, - og har sendt bud efter service på den, da det ser ud som om, at der er noget inde i den der er knækket..men som sagt, den kom til at printe igen..hvor længe det holder ved jeg ikke..

så var der selvfølgelig diverse "jeg kan ikke tænde min ipad" osv, - hvor jeg så tager den og tænder den..hvor de kigger og spørger "hvordan gjorde du det?" - jeg er nået dertil, hvor jeg selvfølgelig kunne sige, at jeg bare tændt den som normalt..men da folk jo siger jeg har magiske fingre, for ikke at virke alt for dumme, - så bruger jeg den..

læste den med en politiker der glad skrev på sin fjæs, at en anden havde fået hendes billede på sin bil..med et sæt kryds ved... - tænkte med det samme på, at jeg jo kunne skrive, at jeg jo kunne sætte vedkommenes billede på mit toilet :) men da vedkommede er sympatisk, og min humor nok bliver misforstået så undlod jeg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4 ud af 5 er publiceret 08/06-2015 16:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.