En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
5 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
2 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
5 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Hej dagbog, - Nå jeg har gjort klar til min tube kanal, - jeg har fundet noget at optage det hele med, og det jeg optager fylder heller ikke det store. ligesom de andre dage, er jeg gået på det frække sted. - og fik igen henvendelse om at sige noget til "fri chatten" som åbenbart sidder og følger med i hvad jeg laver *hehe* - det er ærlig talt lidt ironisk, - fordi normalt er det kun kvinder der har folk der kigger på, ud over lige de fyre der sidder og...du ved nok :) og det kommer der ikke noget af på min kanal, - så det er lidt fedt, at man som et almindeligt menneske ikke behøver være...du ved nok, for at andre gider se. -

i am the Jester :) og det lykkes mig selvfølgelig også at få folk til at grine, - jeg har jo en masse sjove historier fra mit liv.. det sjoveste af det hele er, at jeg stadig føler mig trist..og mest af alt har lyst til at sove, - fordi uanset hvad jeg laver, uanset hvor meget succces jeg får med noget som helst, så siger min indre stemme altid til mig, - at der ikke er en eneste, der nogen sinde har elsket mig, - ud over mine forældre, der ikke tæller.

en stemme der så ikke stopper før, den er bevist usand. Det sker bare aldrig! så når folk siger, at andre ikke kan gøre en lykkelig, så passer det ikke...hele mit ulykkeskorthus ville ramle, hvis det ikke længere passede. det skal så også siges, at jeg ikke længere håber..jeg tror ikke på, det nogen sinde sker. uanset hvad, - selv om jeg har så meget at byde på..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et par mere er publiceret 20/07-2015 23:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.