sagen

More wants more
Tine Sønder ...
12 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
12 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
6 måneder, 3 dage siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
4 måneder, 9 dage siden
De ligger der.
Ruth Christe...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Hej Dagbog, - længe siden, - men jeg har haft en del på mine tanker, - samtidig er jeg konstant træt, mest af alt af folk. Jeg kan ikke lade være med at kigge på folk, - f.eks, - der var en pige i bussen der mente, at hun skulle tale med om noget, hun mente hun vidste noget om. Hun lød som om hun vidste en del omkring dem der blot kigger, - jeg kan desværre ikke beskrive dem anderledes, og de kigger selvfølgelig ikke kun, -selv om jeg ikke kan lade være med at grine lidt af dem også. Tilgengæld havde hun en tattoo på hendes ene ankel, ikke af noget..hvilket får mig til at tænke på, at det er mere af signal værdi. Da hun virkede som om, hun mest gjorde i det jeg kalder "black hat" IT. - skal jeg ikke kunne sige om denne signal værdi er et skjul, eller om det er reelt. Selv om hun nok i sin maske i hvert fald, ikke bære på den store kærlighed.

Jeg burde nok ha stillet mit spørgsmål til hende, - om ikke andet, for at se hendes reaktion. Hun var ret stolt af sig selv, i øvrigt. Reaktionen kunne fortælle mig alt hvad jeg ville vide, uden at spørge om noget direkte.

så var der webcam i aftes, - jeg kan desværre ikke sige noget om det, - selv om det lægger mig meget på sinde, - spørgsmålet er hvorfor, - når jeg tænker på det, virker det som om, at hun er ved at tage afstand, - en af de 2 nye venner. Hun kigger stadig på mig, - siger at det også er for at høre efter ham den anden..om vi spiller sammen, - men den holder ikke,. da hun kiggede på mig inden vi begyndte at spille overhovedet. hun dækker sig for mig, men ikke for ham, - da hun siger han allerede har set hende. - jeg ved hun kan lide at snakke med mig som en ven, - sådan er der flere der har det, - desværre. jeg tænker bare, hvorfor betyder det hele noget så?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sagen er publiceret 16/08-2015 11:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.