16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg var på Kommune-kemi i dag, det var ikke noget jeg havde glæet mig til, og forventningerne blev indløst. Magen til kedelig snak skal man da lede længe efter. Vi blev introduceret med en laaang fortælling om de reaktioner der indgik i deres rensningsanlæg --> og det fattede jeg altså ikke en meter af. Damen der stod og fortalte om det blev også ved med at sige at den ligning kunne det være spændende hvis vi gik hjem og afstemte, så det synes hun at vi skulle gøre ved alle 5 vi kom igennem. Ærligtalt er det eneste jeg kan huske noget med Crom6 der gik sammen med noget hydrogen2 og udfældede noget metal, i mit hoved så jeg et "handyr" af en mand sammen med et "let" kvinde, der gik i byen og endte med at blive forældre til en robot - det var nok ike helt det damen mente *g*.
Højdepunktet var da vi blev sat ind i et rum med sodavabd og chokolade fro at se film, og ellers var det bare at rende rundt og se ud som om man forstod bare noget af det. Noget andt der også var lidt værd, var da et eller andet var ved at sprænge i luften, men det gjorde et jo ikke, så det var det samme.

Lonnie er forresten kommet hjem fra studietur i Frankrig og snakker som sædvanelig så man ikke kan få et ord indført. Hun havde en kasse Caprisonne med til mig, som tak for lån af min diskman som hun ikke nåede at bede om lov til at låne før hun tog afsted. -Men da hun gjorde sit bedste for at spørge mig, lagde en pæn seddel og har passet enormt godt på den under vejs, er det da helt iorden. Jeg har faktisk sjældent oplevet at hun har opført sig så ansvarligt før, så hun er helt klart ved at udvikle sig. Førhen har jeg oplevet at hun har taget mine ting med uden så meget som at forsøge at spørge og så både har smidt dem væk og/eller ødelagt dem på turen - Behøver jeg at sige at jeg har været godt sur på hende de gange? Men nu... jeg er virkelig glædeligt overrasket! Hun er MIN søster, og ingen andens ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farlige Blandinger er publiceret 19/09-2003 15:40 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.