Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 10 måneder siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
4 måneder, 14 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej dagbog, jeg lægger syg i sengen, - med feber. Jeg har det ikke så godt. Jeg fik et brev i min postkasse, det var fra ham jeg ikke kender, - som advarede mig imod den sidste pige. Han spurgte om jeg ville med ud, sammen med nogle andre, til en fest for at finde en kæreste. Jeg svarede ikke på brevet i min postkasse, - ærlig talt er det lidt creapy. Derud over virker brevet ikke som om det er skrevet af en moden mand. Der er et par giveaways...

Hende der kan lide at spille med mig, sagde igen at hun kunne lide mine øjne..tjo, men hun vil ikke gøre noget ved det...hvad kan jeg så bruge det til?!

Jeg er begyndt at spille med en der hedder sheppard, - en fra holland, som bliver ved med at ville spille og snakke med mig, - for det meste lytter jeg bare til, hvad han har at sige. Han kan godt lide at høre sig selv tale.

Jeg kunne ikke være der for nogle af dem, der ville tage min tid..er som sagt bare syg i sengen. Jeg vil dog stadig sige, jeg leder ikke efter venner..hvis bare folk kunne lade mig være i fred..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brev nr 2 er publiceret 11/09-2015 22:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.