8 år siden

Operation - tre dage efter

En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Så er jeg på tredje dagen, og alt syntes meget bedre! Jeg har dog ikke sovet i nat på grund af smerter , men har tilgengæld haft en rolig dag med ganske få smerter. Mundvandet er der ikke kommet styr på endnu, så jeg ligner lidt en hund, efter den lige har drukket af vandskålen.
Jeg kan så småt begynde at se forandringerne i mit ansigt, og hævelsen er langsomt ved at fortage sig. Hvad der før var blåt er nu gult og knapt så ømt.
Der er meget lettere at finde en god stilling enten at sidde i eller ligge i, hvilket gør det hele meget mere overskueligt.
Jeg er også blevet bedre til at synke - det var ikke let de første dage. Jeg havde haft et rør ned gennem halsen under operationen, og den har skabt en del irritation.
Andet godt nyt er, at mine bihuler er ved at være tomme for blod. Ikke nogen let opgave, når man ikke må puste næse. Så der er gået en del timer med at stå og hænge foran en håndvask med hovedet nedad, og så har saltvandssprøjten været effektiv.
Det er stadig en kamp at spise og drikke og sluge piller, men det bliver langsomt bedre, og jeg udfordre mig selv med forskellige konsistenser i maden.
Jeg fortsætter kampen og håber på større forbedringer de næste dage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Operation - tre dage efter er publiceret 11/09-2015 19:34 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.