7 år siden

Forlod Danmark

Kære
Halina Abram...
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
10 år siden
Hjem igen
Salomon
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Osho RISK
Ansu Orheim ...
8 måneder, 11 dage siden
Billig slik og chokolade var det første gode, jeg faldt over i Sverige.
Jeg har nu boet her i 1½ måned, og trods de dyre kartofler og agurker, så er landet SKØNT! Blandt andet Lund, som jeg bor i nu, har taget mig med storm - specielt her de sidste par dage, hvor det har været næsten umuligt at holde cyklen oppe.

Men altså, jeg ankom til Lund omkring den 30. august. Flyttede ind i kælderen hos en fantastisk sød familie på fire. De første par uger var jeg meget asocial. Skulle lige falde til og lære byen at kende - nå ja og så læse rundt regnet 200 artikler som grundlag for mit projekt.
Derefter tilmeldte jeg mig en 'social group' på nettet og downloaded en app dertil, og nu har jeg været rundt omkring og har mødt utallige fantastiske mennesker! Jeg er også mere sammen med familien, som jeg er indlogeret hos. De har to piger på henholdsvis 7 og 10, der ligesom de fleste andre børn i den alder er afhængige af elektronik. Så når de kommer hjem fra skole, håndbold og tennis, så står den på afslapning foran fjernsynet, Ipad'en eller mors mobil.
Selv sidder jeg også timer foran en computerskærm, men det er arbejde, og når jeg kommer hjem vil jeg gerne ud i det fri. Specielt i september, hvor vejret jo var så skønt - dejligt med lidt forlænget sommer!
Derfor begyndte jeg at invitere pigerne med på cykelture, gåture og senest her i sidste uge, gik vi i skoven for at finde kastanjer. Vil i tro, at børn her i Sverige, hvor der i øvrigt er tusinde kastanjetræer, aldrig har lavet kastanjedyr eller spindelvæv... Jeg var chokeret!
Nu har jeg pigerne nede næsten hver aften, hvor vi sidder og klipper/klistre på kastanjer, papir og meget andet. Har overvejet, om jeg skal købe et tegnesæt til dem hver. De var meget fascineret af min samling, og den yngste vil have en ligeså. Så hun er begyndt at tegne hver dag.

Er det tydeligt, at jeg savner mine egne søskende? Ha ha... Jeg tænker bare: "godt jeg ikke flyttede ind i en lejlighed alene!"

Håber, at i alle har det fantastisk, og hvis i nogensinde skulle få tid, så tag til Sverige. Naturen her er enestående!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forlod Danmark er publiceret 17/10-2016 20:50 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.